Den boom in!

In Zwitserland heeft de gemeente Oberwil-Lieli in het kanton Aargau zich “vrij gekocht”.  Daar moeten gemeenten, die te weinig “vluchtelingen” opnemen, 10 CHF (ca. 9 euro) per dag en  per “vluchteling” aan de overheid van het kanton betalen.
Het bedrag zal zelfs in 2016 nog verhoogd worden.  Dan wordt er 113 CHF (of 103 euro) per dag en tekort aan asielopvang verlangd.  Maar zelfs door deze hogere boete laat de gemeente zich niet overtuigen “vluchtelingen” te huisvesten.

Oberwil-Lieli AG kämpft gegen Asylbewerber, faule Sozialhilfe-Empfänger, den Kanton und den Bund.“Wij willen ons geen asieleisers laten dicteren.”   Volgend jaar zal de factuur voor zoveel racisme waarschijnlijk oplopen tot CHF 290.000 (of 264.240 euro).  De gemeente weert zich al jaren tegen verplichte asielopnameplaatsen.  Naar verluidt zou het zelfs – met een vooruitziende blik – een huis, eigendom van het kanton, neergewalst hebben.  De gemeente vreesde dat het zou kunnen gebruikt worden voor asielopvang.  Een ander huis, dat in aanmerking kwam voor dit doel, kocht de gemeente zelf en… brak het toen af.

Er bestaat geen politieke weerstand tegen de racistische praktijken in Lieli.

Blick.ch

4 gedachten over “Den boom in!

  1. Met ZW gaat het niet zo goed met de democratie als velen denken: de overheid treuzelt nu al jaren om de twee beruchte referenda over beperking van immigratie en het terugsturen van criminele vreemdelingen in wetten om te zetten.

  2. Afbreken is wel tamelijk drastisch, ze hadden het ook in ‘Schweineblutrot’ kunnen schilderen

  3. Een gemeente bestuur naar mijn hart, en volhouden, ik zou de boete niet betalen

  4. Normaal gezien , hoe kleiner het aantal inwoners hoe groter de tegenstand om goudzoekers op te nemen . Ze zullen in Lieli ook wel de geneugten van de Islam-invaders gelezen hebben . Ze zijn nog niet in staat om hun eigen smeerlapperij op te kuisen . Ze kopen hun vrijheid en het behoud van hun leefwijze af met betalen van boetes .Moest er een brave , maar simpele ziel toch protesteren met pamflet “Willkommen Fluchtlinge” die wordt direct geplaatst in een gesloten instelling

Reacties zijn gesloten.