Open de doos in geval van nood.

Maak thuis je zwarte beuling. Gedroogd varkensbloed.  Verpakt in hersluitbare doos.  Met gebruiksaanwijzing.   Voor een lichtere versie, een scheutje melk bijvoegen.  Geproduceerd volgens EU-richtlijnen. Bestelling vanaf 20 euro zonder verzendingskosten (binnen de BRD).

8 gedachten over “Open de doos in geval van nood.

 1. In meerdere vleesverwerkende bedrijven en bij beenhouwers wordt degelijk product al jaren gebruikt. Doet niets af aan de smaak en kwaliteit van de beuling, bloedworst, of Engelse black pudding.

 2. Aan het asielcentrum van Sijsele heeft vandaag een tiental asielzoekers geprotesteerd tegen het eten dat ze krijgen. Ze betoogden met borden waarop “We want better food” en “Food bad” zou staan. Dat bevestigt het Rode Kruis aan VTM NIEUWS.

  De asielzoekers vinden het voorgeschotelde eten in het asielcentrum niet gevarieerd genoeg. Zo zouden er te weinig eieren, fruit en salades zijn. Ook het gebrek aan Arabische maaltijden zorgt voor onvrede.

  De leiding van het asielcentrum nodigde enkele afgevaardigden van de asielzoekers uit voor overleg en er werd een compromis gesloten. “We doen ons uiterste best maar het is onmogelijk om dit zo snel aan te passen”, zegt An Luyten van het Rode Kruis, “Er komen extra fruit en salades.” Arabische maaltijden komen er niet, omdat dit andere vluchtelingen tegen de borst zou kunnen stuiten.
  Bron: http://nieuws.vtm.be/binnenland/159883-asielzoekers-betogen-tegen-eten-sijsele

  • Er worden letterlijk en figuurlijk nog al eieren gelegd onder die “lieverdjes”. Niet moeilijk dat men denkt hier in het land van melk en honing terecht te komen. Voor wanneer een protest actie in het eerste bejaardentehuis of RTV??? Dit voor meer verzorgend personeel???

  • Dat is nu toch eenvoudig op te lossen . We moeten toch niet altijd dwars liggen tegenover die sukkelaars . Waarom geen menu a la carte . “met een echte garcon achter hun kloten”

   • Ober, doe mij nog maar een portie schapenogen aub. Alhoewel in denk dat aub er te veel zal aan zijn.

Reacties zijn gesloten.