Defensie?

Vandaag maakt het land b al deel uit van een internationale coalitie die luchtbombardementen uitvoert tegen IS in Irak. “Als er een gelijkaardige coalitie komt in Syrië, dan kunnen we niet langs de kant blijven staan.”

Dit zou een coalitie zijn zonder en tegen Rusland, Iran en de regering van Syrië. Zonder VN-goedkeuring. Op basis van een “interpretatie” van art 51 VN-Handvest die de internationale orde verder ondermijnt. Met als groot verschil dat de regering van Irak bijstand vroeg, en de Syrië-coalitie tegen de regering van Syrië gericht is. Tenzij er eerst nog vlug regime-change komt, natuurlijk. De khadafiëring van Assad in de eerstvolgende weken is dus niet uit te sluiten.

“Goed bestuur” of aan de VSA-leiband?

FT

 

1 gedachte op “Defensie?

 1. Er is ook al reactie in de buitenlandse pers :
  http://www.presstv.ir/Detail/2015/09/12/428877/Belgium-Syria-Defense-Minister-Steven-Vandeput
  Een citaat :
  “Belgium has announced its readiness to send ground troops to Syria in an alleged bid to end the deadly crisis in the Arab state.
  Belgian Defense Minister Steven Vandeput made the announcement on Saturday in an interview published in Belgium’s Flemish newspaper De Morgen”(=einde citaat).
  We zien hier nu wie de bevelen geeft aan de N-BA !!! Want het gaat hier wel degelijk om de uitvoering van bevelen, en om dit te verbergen laat men het dan uitschijnen dat men zelf het initiatief daartoe genomen heeft.
  Wat heeft Bartje allemaal beloofd of moeten beloven aan Cameron, bij wie hij de deur is gaan platlopen
  Een N-BA die dus volop ingeschakeld is in de uitvoering van de NWO. Een N-BA die dan ook meewerkt aan de geplande vreemdelingen invasies door de deelname aan de destabilisatie van het Midden Oosten en Noord Afrika.
  Trouwens Vandeput was niet de eerste, er waren reeds Beke en Michel die het hadden over een militair ingrijpen in Syrië :
  http://www.demorgen.be/opinie/boots-on-the-ground-in-syrie-eerder-boots-in-the-shit-a2452955/ :
  Een citaat :
  “In België gaan er steeds meer stemmen op om militair in te grijpen in Syrië. Na CD&V-voorzitter Wouter Beke spreekt ook premier Charles Michel zich uit voor een offensief in Syrië”(=einde citaat).
  Men mag zich evenmin laten misleiden door de “nobele doelstellingen” van dit militair ingrijpen. De enige bedoeling is het verdrijven van Assad. Al de rest is “zever”. En passant wordt er dan ijverig gewerkt aan de vreemdelingeninvasies.
  De huidige (loge)regering loopt hier inderdaad aan de leiband van de VSA.
  Van belang is ook te weten wie de werkelijke opdrachtgever is voor het veroorzaken van de Syrische “war by proxy” :
  http://sputniknews.com/us/20150912/1026926635/foreign-meddling-and-a-fight-for-oil-fueling-syrian-civil-war.html#ixzz3lYbGJEJZ
  Een citaat :
  “Leaked US State Department cables dated as far back as 2006 suggest that Israel ordered the United States to overthrow the Syrian government by “instigating civil strife and sectarianism through partnership with nations like Saudi Arabia, Turkey, Qatar and even Egypt” in order to weaken Tel Aviv’s enemy Iran—Syria’s ally—and the terrorist group Hezbollah”(=einde citaat).
  Dit citaat is klaar en duidelijk.
  Het voorgaande blijkt ook uit een andere bron en de rol die daarbij gespeeld wordt door de CIA :
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/09/orchestrated-refugee-crisis.html
  Een citaat :
  “The CIA’s twin goals are –
  a) chaos in the Middle East so that their fellow Zionists in Israel can throw their weight around the region to an even greater extent (A Greater Israel)
  b) a divided Europe that does not challenge the US dominance, with a population demoralised by inadequate politicians and being labelled ‘racist’ for not wanting mass immigration.”(=einde citaat).
  De belgische regering zit hier dus op een gevaarlijk pad.
  Wij hebben immers in het Midden Oosten en in Noord Afrika niets verloren.
  Het is hier dat men zich moet voorbereiden op de burgeroorlog, met een paard van Troje dat al volop binnen de grenzen en in het staatsbestel zit.
  Deze strijd zal al meer dan lastig genoeg zijn. (met een veredelde burgerwacht als leger, en de “Keystone cops” als politie!!!).
  Noch in het parlement, noch in de klassieke media worden over de voormelde elementen vragen gesteld!!
  Ondertussen voert de N-BA dan wel een show op over deze vreemdelingeninvasies, waaraan men achter de schermen dan actief meewerkt.
  (en dit ook in de rol van geobsedeerde adept van de EUSSR).
  Het gaat hier dan ook niet om een toeval… een ongelukkige samenloop van omstandigheden…onkunde… bangheid … maar enkel en alleen om (hoog)verraad!!!

Reacties zijn gesloten.