Deelt Trialoog de lakens uit in de EU?

EUSSREr is geen enkele democratische controle op wat er achter de glanzende ramen van de EU-gebouwen in Brussel over ons wordt besloten.

“Zoek naar enige vermelding van trialoog in de EU-verdragen: u zult niets vinden.”*

“Legale trialogen bestaan niet.”*

“In werkelijkheid zijn de trialoog-vergaderingen het topje van de ijsberg als het gaat om het heimelijk invoeren van wetten.”*

Volgens de website EUObserver is macht in de Europese Unie in alle stilte overgenomen door een nog vrijwel onbekend comité met de naam ‘Trialoog’. Dit anonieme comité, wier leden niemand kent en dat aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt bijna alle belangrijke besluiten voor de hele EU. De verkiezingen voor het Europese Parlement in mei zijn dan ook een complete schijnvertoning, aangezien dat parlement in werkelijkheid helemaal niets in te brengen heeft.

Lees verder bij collega-blogger Xander

* EUObserver

Indien u uw zondag nog verder wil verpesten, kan u hierna naar een filmpje kijken over hoe de EU de achterkamertjesakkoorden, de ‘trialoog‘, uitlegt en goedpraat.  Let wel, ‘trialoog‘ krijgt hier een legitiem etiket, zoiets als een parlementscommissie, die vooraf de bakens zet.   Wie meer wil vernemen over  het b.g. artikel blijft op zijn honger zitten.  Pure demagogie, typisch EU.  Veel show verkopen en zo vaag mogelijk werken opdat de burger het snel opgeeft als hij een dieper inzicht wil hebben over de EU.  De bevolking zo dom mogelijk houden: “Jan-met-de-pet begrijpt dat toch niet.”

Laten we op 25 mei tonen dat we het maar al te goed begrepen hebben!

Eén gedachte over “Deelt Trialoog de lakens uit in de EU?

  1. Een storm in een glas water. Je kunt er ook nog de 10.000 lobbyisten in Brussel als 4e macht bijtellen.

Reacties zijn gesloten.