De politie spaarde kosten noch moeite om de dader op te sporen.

vluchtelingen frankenJuist. Ja.  Betalen doen we allemaal op de een of andere manier. Na een verkrachting werd de dader tenslotte gevonden: een illegaal. 

Het was daar dat Fikri A. als een roofdier op de loer lag en het negentienjarig meisje vastgreep. Hij kon het slachtoffer snel overmeesteren en verkrachtte haar.

De dader blijkt een dertiger te zijn die illegaal in het land verblijft. Hij is aangehouden.

Lees meer…

En wat gaan Justitie en de importsecretaris nu doen?    Een tolk, een advocaat, een arts…  ter beschikking stellen?  Een asielprocedure opstarten?  Een integratiecursus aanbieden?  Een papiertje geven dat hij het land moet verlaten?
Als ze zelfs moordenaars en kinderontvoerders, resp.-verkrachters op vrije voet laten, terroristen uit de buitenlandse gevangenissen een vrijgeleide geven (Document bewijst: Buitenlandse Zaken vroeg onder Steven Vanackere CD&V wel degelijk vrijlating Ousama Attar aan Irak) om hen vervolgens opnieuw op de bevolking los te laten…

En als in het  land van herkomst geen ‘medewerking’ bestaat om hun landgenoot terug te nemen,  of als men niet kan vaststellen wegens gebrek aan identificatiemiddelen waar hij vandaan komt, of als men om ‘humanitaire redenen’ hem niet kan uit het land zetten, dan zal de getraumatiseerde verkrachter hier ‘gedoogd’ worden, dankzij uw en mijn financiële bijdragen.