3 gedachten over “De nullenzender kiest

 1. Van Gils & Gasten nodigde Theo uit.
  Hij kwam ‘De Uitwijzing Sprookjes van Francken’ belichten. Hij is daar niet direct geschikt voor omdat hij rap praat en slecht articuleert. Er ging veel voor mij verloren, behalve de zin: wij mogen extreem rechts niet de wind in de zeilen geven.
  De nachtmerrie van Theo want hij had, naar eigen zeggen, de laatste dagen slecht geslapen.
  Dat is de prioriteit van Francken en in het verlengde van zijn partij: hoe nemen we hen de wind uit de zeilen.

  • Dag Anna,
   ik ga akkoord, die man is totaal ongeschikt voor de job.
   Als je minister bent, handel je als minister.
   Het is totaal ongepast
   en zelfs zielig als zo iemand de echte redenen van de uitwijzingen van het ganse gezin verheelt, verbloemt, … de ganse familie bestaat uit criminelen, uitgenomen dat meisje (alleeja, misschien), de ouders hebben daarin een grote rol meegespeeld. En dan blèiten dat hij dat als papa dat ook niet ziet zitten, pathetisch!
   Ook vind ik het hallucinant hoe hypocriet het systeem is: ze laten de deur wagenwijd open voor de ontsnapping (onderduiking) en dan zijn ze verwonderd dat ze werkelijk ontsnappen.

   NVA heeft alle macht om de wetten door te duwen naar de realiteit, weg van de sprookjesboeken, maar doet het niet.
   Een van die absurde wetten is de gezinshereniging,
   de ideale wet om crapulekes in te voeren, ze zijn immers untouchable als ouder, kind, broer of zus, nonkel …
   Ik ben niet alleen om daarvan nota te nemen.

   Ik ben ook papa,
   als ik (samen met mijn gezin) pertinent alle wetten blijf overtreden, moet ik niet komen janken als ik voor de gevolgen moet opdraaien.

Reacties zijn gesloten.