6 gedachten over “De Morgen: grappig?

  1. De zoveelste blunder in de geschiedenis van het ledenblad van de socialisten? Opdoeken, net zoals NRC Handelsblad van Peter Vandermeersch.

  2. We moeten ons niet afvragen wat er zou gebeurd zijn mocht ‘t Pallieterke deze foto’s hebben afgedrukt, met of zonder excuses erna.

  3. Heerlijk hoe De Morgen zichzelf voor heel de wereld te kakken zet !!!

  4. Het was me nog niet opgevallen . Inderdaad die foto van Obama en zijn madame is min of meer wat bijgewerkt., a la studio Ronny . Waarom die kwaliteits-krant “De Morgen” zijn verontschuldigingen heeft aangeboden is mij een raadsel . Wij worden wel vergeleken met mestkevers die met alle middelen dienen uitgeroeid. Hebben die historische woorden uitgesproken door enkele “Grooten” der aarde zich ook verontschuldigd ?

  5. Ik zie persoonlijk weinig verschil bij die2 foto’s maar ja ik zie ook niet meer zo goed

  6. Span je als rooie riool gazet maar in om het racisme te bestrijden. Span je maar in om het apenland met nog meer multicul te verrijken. Span je maar in om een politieke partij buiten spel te zetten. Span je maar in om misdadigers van vreemde origine “jongeren” te (laten) noemen. Span je maar in om aan “correcte” berichtgeving te doen. Publiceer dan een bijdrage van Poetin. En plots ben je zelf de grootse racist ter wereld. Maar dat wisten wij al lang van De Morgen. Zoals bij rooie Termont, het verhaal van de boemerang.

Reacties zijn gesloten.