1 gedachte op “De kracht van het bochtenwerk

 1. Bij de openbare omroep BRT is (de rat) Francken Theo de populaire Stef heb ik gezien, leg het me eens uit hoe het komt dat die bende volksverlakkers nog steeds de grootse partij blijken te zijn.
  Ik zal waarschijnlijk iets missen of de grootste groep kiezers in Vlaanderen is gelobotomiseerd en kort van geheugen.
  De rat (ik heb voor geen éne van de bende NVA een goed woord over) De Wever Bart was er als de kippen bij om de BTW op elektriciteit te verhogen jaren terug toen hij in de regering kroop (jawel kruipen) nog voordat de federale regering beslist had om dat pas op het einde van het jaar in te voeren.
  Naast dat blinkt zijn bende NVA uit in alles ter bevordering van de islam(ieten) en de multikul in Vlaanderen en waar het maar mogelijk is Vlaams en nationalistisch dwarsbomen.
  De rat De Wever Bart die opdracht geeft aan zijn slangennest in de landelijke gemeentes om vooral geen coalities te maken met DE partij… we gaan het geweten hebben de opportunisten en postjespakkers van de bende NVA gaan er terug mee wegkomen, ik krijg net geen braakneigingen als ik Francken Theo zijn tronie zie of zijn geneuzel over “kijk eens hoe stoer ik ben” (maar dan alleen in woorden).
  Trouwens ik vraag me af wordt die Francken Theo niet vervolgd voor zijn import aktiviteiten met medewerking van zijn islamitische vriendjes.
  De kiezer in Vlaanderen stom als een rund en blind als een kip.
  Ray zaliger, heb er meer als één mail met gewisseld over onze wederzijdse haat tegen de “scherpe” (zoals hij De Wever Bart heette).

Reacties zijn gesloten.