3 gedachten over “De kracht van de volksverlakkerij

 1. Nu nog die 4.954 én die dubbele nationaliteitsbezitters + familie eruit zetten resultaat: een win-win situatie, geen cellen tekort, geen bewakers tekort, terug veiligheid, als we dan ook definitief stoppen met die franskiljons, coburgers, EU misdadigers en allochtonen aan de vreet te houden dan besparen we ± 20 miljard euro ‘jaarlijks’ en creëren in één klap veiligheid en leefbaarheid.
  Als we dan ook een massa parasieten, lees: politiekers, hun C4 geven zonder oprotpremie dan is het zelfs een win-win-win resultaat.
  Wie kan daar nu tegen zijn?

 2. Geachte redactie,
  Het cijfermateriaal dat door regerende politici in collaboratie met de “politiek correcte” media de wereld wordt ingestuurd daar geloof ik geen bal van. Tot vervelens toe blijf ik het herhalen. De electorale koorts is reeds toegeslagen, en volgens mij is het al boven de 40°. Zeker bij N-VA

 3. FW: Zo werkt het !

  Eindelijk een heldere uitleg…

  Zo werkt het !!!

  Ik zei tegen mijn zoon: “ Ik weet een meisje waarmee je zou kunnen trouwen “.

  Hij zei “ Nee ! ”

  Ik zei hem : “ Ze is Bill Gates ‘dochter. ”

  Hij zei : ” OK dan.”

  Ik belde Bill Gates en zei :

  ” Ik zou graag hebben dat uw dochter met mijn zoon te trouwt .”

  Bill Gates zei : “ Niks van.“

  Ik zei tegen Bill Gates : “ Mijn zoon is de CEO van de Wereldbank.“

  Bill Gates zei : “ Dat is al wat anders. “

  Ik belde de president van de Wereldbank en vroeg hem om mijn zoon CEO te maken.

  Hij zei : “ Nee, nee da kan niet.”

  Ik zei tegen hem : “ Mijn zoon is Bill Gates schoonzoon.”

  Hij zei : “ OK.”

  Dit is precies hoe de politiek werkt. . .

Reacties zijn gesloten.