De kracht van de praalwagen.

De N-BA heeft een praalwagen.  Neen, niet voor Carnaval in Aalst.

De N-BA heeft een holebi-praalwagen.  Wij verzinnen wij dit niet.  Het staat officieel op hun webstek “andersdurvendenkenendoen”.  Er is een V‘ bijgekomen, de ‘V‘ van Verscheidenheid, met een hoofdletter.

“Een bonte stoet van tienduizenden holebi’s, transgenders en hun vrienden, dat is onmiskenbaar de Gay Pride. De straten van Brussel ontvangen de unieke optocht dit jaar op zaterdag 16 mei. Ook dit jaar stapt de N-VA weer mee in die parade voor Vooruitgang. Als brede gemeenschapspartij zijn we trots op diversiteit en gaan we volop voor Verscheidenheid. Want Vooruitgang en Verscheidenheid gaan hand in hand.”

De Wever_popemobileVermits de Grote Leider om veiligheidsredenen niet op de praalwagen kan plaats nemen, mocht hij de pausmobiel even lenen.

Zwaaien maar met het handje!

Video 2014

FVE

 

http://www.n-va.be/andersdurvendenkenendoen

8 gedachten over “De kracht van de praalwagen.

 1. Ik heb de indruk dat BDW mogelijk anders denkt en het ook zou durven doen. Welke voorzitter haalt het nu in zijn hoofd om met een praalwagen voor janetten te gaan pronken , tenzij ……. Het is ook een kaakslag voor onze verrijkers . De meest vrome gelovigen gooien de janetten van de hoogste toren , volgens de richtlijnen van hun Koranbrochure en hun cultuurpatroon . Bij ons krijgen ze een praalwagen , en vermaken de toeschouwers met hun draaiende kont , al of niet voorzien van pluimen . De voorzitter van de grootste zogezegd Vlaamsche partij , keek ernaar , al dan niet met een “stijve” en zag dat het goed was . Ik heb helemaal niets tegen homo’s Lesbiennes , dragqueens , transgenders , bisexuelen . Ik herhaal , ik hou van die mensen zolang dat ze niet van mij gaan houden . Ik ben nu eenmaal ouderwets want ik ben een hetero. Laat de andersgeaarden in alle rust hun leven leiden zoals wij dat wensen te doen . Maak van die minderheid (?) geen circus waar zij optreden als de grootste clowns .

 2. ‘die parade voor Vooruitgang’? Kiezen voor geen kinderen is dus vooruitgang? Wel wetende dat de overheid voor ieder kind dat tekort is, twee moslims binnenhaalt.

 3. Kreeg van Jef Elbers volgend gedicht toegestuurd met het verzoek het verder te sturen, wat hiermee is gebeurd.

  BRUSSELS GAY PRIDE 16 MEI 2015

  Het carnaval der decadenten :
  verpotte wijven, verwijfde venten.
  Van rozerood tot blauw en paars :
  de kleuren van een zieke aars.
  Ze paraderen door de stad
  met pluimen in hun schunnig gat,
  testosteronvol Dolle Mina’ s,
  potsierlijke nepballerina’ s
  kwijlende tong half uit de mond
  Ranzige stank van seks met stront,
  van zweet vermengd met witverlies
  Hoe weerzinwekkend plat en vies,
  dat homoseksueel gezeik :
  straks heeft de islam nog gelijk!

  Dr. Joseph K, genomineerde prijs homofobie 1984

 4. 80.000 deelnemers voor de homoparade, en 100 deelnemers voor de Mars voor het Leven, dat kan tellen. Nu zullen er dat volgens de politie mss slechts 30.000 geweest zijn, en werden de toeschouwers meegeteld, maar toch. Er moeten daar heel veel ‘nieuwe contacten’ zijn gelegd, en daar is het toch vooral om te doen, naast het provoceren, wat de homo’s dan weer gemeen hebben met de moslims.
  Iemand vergeleek de gay parade met het carnaval in Aalst, maar is dat juist? In Aalst wordt iedereen belachelijk gemaakt, in de gay parade niemand. Daar wordt integendeel het abnormale opgehemeld, en straks als superieur tov heterorelaties voorgesteld door oversexte en provocatiegeile, door joden opgehitste europeanen.

 5. Exact 25 jaar geleden schrapte de Wereldgezondheidsorganisatie homoseksualiteit uit de lijst van de geestesziekten. Toen ik de beelden van de gay pride zag, liepen de straten vol geesteszieken. Maar ik vergis me, vermoedelijk sta ik nu op de lijst van die organisatie.
  Een dergelijke evolutie op 25 jaar. Het kleinste kind snapt dat dit opgelegd, geprogrammeerd werd, wat de programmeurs niet snappen is : alles wat niet natuurlijk evolueerde is ten dode opgeschreven.

  Dhr. politicus van NV-A, Lorin Parijs ging met zijn gezin vorige zondag in Planckendael wandelen. Zijn man, twee pleegkindjes en een adoptiekindje, een mulatje. Ondanks dat veelkleurig gezin merkte hij toch dat ze niet de ‘hearts and minds’ veroverd hadden.
  Onze voorkamper werkt verder de mogelijkheden voor holebi’s uit, want ze zijn er nog niet. Hij heeft het lef te ijveren voor een duidelijke wetgeving voor draagmoeders. Mijnheer wil sukkels die een centje willen bijverdienen of leeghoofden misbruiken om aan zijn wensen te voldoen vermits manlief maar niet in verwachting raakt. De consequentie voor zijn levensstijl trekken is er voor mijnheer niet bij.

  En wat is dat voor een woord draagmoeder? Alsof alle vrouwen hun kinderen niet dragen.
  Misschien kan ik deze verheven politicus de raad geven om de rode kolen, de bloemkolen of de ooievaars als leveranciers in te schakelen, die zorgden jaren voor de leveringen, in plaats van een menselijke handel in onschuldige kinderen wettelijk te maken.

  • Volledig mee eens. In het Engels is de terminologie juister: een draagmoeder is surrogate mother en een uitgebroeide baby is een surrogate baby.

 6. Over deze decadentie een tekst in het volgende bruggetje :
  http://henrymakow.com/gay_france.html
  Het geeft een beeld van wat er werkelijk achter schuil gaat, en wat de bedoelingen zijn van het promoten van deze decadentie.
  Zoals reeds vroeger gezegd : deze fauna en flora moeten zich echter geen illusies maken. De dag dat men dit soort niet meer nodig heeft, zal het vlug gedaan zijn.
  Eens te meer moet men zich richten op de “agitatoren” die verantwoordelijk zijn voor deze lopende en rijdende beerput.
  Zie ook in de voormelde bruggetje dat de webstek van Le Gall’s al uit de eter genomen is. (=in de naam van de vrije meningsuiting en als gevolg van de recente wetten in Frankrijk
  :http://www.prisonplanet.com/french-surveillance-law-amid-terror-of-own-creation.html
  Een wet die dan verkocht werd via de strijd tegen het “antisemitisme-racisme en homofobie” en waarvoor onmiddellijk 100 milj euro werd vrijgemaakt!!
  http://www.challenges.fr/politique/20150417.CHA5052/valls-annonce-un-plan-de-lutte-contre-le-racisme-dote-de-100-millions.html
  De enigen die hier werkelijk geviseerd worden zijn de autochtonen die in het verzet zijn tegen deze vreemdelingen invasies en decadenties allerhande. (of duidelijker gezegd : de wapens die door de NWO worden ingezet tegen onze westerse beschaving). Of waar Charlie Hebdo allemaal goed voor is!!!
  De meeste mensen geven zich dan ook totaal geen rekenschap wat de gevolgen zijn van een dergelijke “false flag” en de daaruit volgende wetgevingen.
  De dagen van een webstek zoals Golfbrekers zijn dan ook geteld.
  De “sayanim” kunnen dan eindelijk tevreden zijn.

 7. Ik heb spijtig genoeg de stoet niet gezien , maar weet zeker dat er iets ontbrak dat zeker in die stoet thuishoorde ….. een HIV praalwagen !

Reacties zijn gesloten.