De islamisering van … de nagellak

Afbeeldingsresultaat voor orly halal nail polishDe VSA en het verrijkte Westen maken zich klaar voor meer halal-business.  Moslima’s moeten nóg mooier worden. 

Nike presenteerde al zijn „Pro Hijab“ collectie.  De bio-supermarktketen  Whole Foods biedt een “Ramada-menu” aan: naar verluidt “verleidend en goedkoop”, met vlees van dieren, die vegetarisch gevoed en zonder antibiotica vetgemest worden om nadien zonder verdoving tot feestelijke Ramadanvoeding te evolueren.

In het begin van het jaar hadden we Soros’ spontane vrouwenmars, de ‘Women´s March’ (zie onderaan), ondersteund door bedrijven zoals Ben&Jerry´s Ice Cream en Burton Snowboards. Bedrijfschefin Donna Carpenter betaalde personeelsleden die deelnamen zelfs hotelovernachtingen en voorzag een financiële tussenkomst voor een vliegtuigticket.

Daarmee zat ze op één lijn met personen zoals de veroordeelde Palestijnse terroriste Rasmea Yousef Odeh, die wegens een bomaanslag van 1969 in Jeruzalem, die twee jonge joodse studenten het leven kostte, in Israël tot levenslange hechtenis veroordeeld werd. Na 10 jaar kwam ze echter vrij en is nog steeds op verschillende wijzen actief bij de ‘bevrijding van Palestina’.

De poco bedrijven staan bovendien schouder aan schouder met Linda Sarsour, islamitische „activiste“, die Ayaan Hirsi Ali en islamcritica Brigitte Gabriel  per twitterboodschap het volgende liet weten: „Ik zou wensen dat ik jullie de vagina kon wegnemen.  Jullie verdienen het niet vrouwen te zijn.”

En nu maakte de Amerikaanse cult-nagellak-producent Orly zijn samenwerking met de blog  „Muslimgirl“ bekend, die regelmatig onmisbare nieuwtjes over Geloof, Mode, Leven, Liefde… publiceert.

Samen creëerden ze de HalalPaint-Nagellack-Linie, met zes kleurtjes en een samenstelling die zowel halal als waterdoorlatend is.  Dat laatste is een absolute voorwaarde voor moslima’s, want hun gebeden tot Allah worden niet ge- en verhoord als ze bij de rituele wassing gelakte nagels hebben, want de lak vormt een barriere tussen hen en het water…

Over de  Islam-Nagellak berichten intussen o.a. bekende modetijdschriften zoals Vogue, Elle, Refinery29 en ook de Huffington Post.

Wie steekt echter achter de blog Muslimgirl, de blog, die zoveel invloed heeft dat deze betrokken werd bij de ontwikkeling van een nieuwe nagellak?  Onze redactie kent geen enkele christelijke of joodse blog die door de modewereld uitgenodigd werd een remedie uit te dokteren zodat moslim testosteronbommen tot koorjongetjes omgevormd worden.

Muslimgirl.com is in werkelijkheid een groep van volwassen moslima’s, die onder de enkelvoudbenaming Muslim Girl werken.  Er is weinig over hen bekend.  Chefredactrice en oprichtster is naar het schijnt Amani Al-Khatahtbeh (24), een Jordaanse die al toen ze nog op de middelbare schoolbanken zat met de blog begonnen is.  Vandaag wordt ze door de  New York Times als „media titaan” genoemd.  De blog heeft 50 medewerkers, een miljoen lezers en een domein marktwaarde van naar schatting 9 miljoen dollar.

Met de slogan  „Muslim Women Talk Back“ zijn video‘s zoals „Moslima’s zeggen  Ayaan Hirsi Ali: Jij spreekt niet in onze naam“ erop te vinden, die Ayaan Hirsi Ali van islamofobie beschuldigen en stellen dat ze haar vreselijke besnijdeniservaring gebruikt om tegen moslims te ageren.  Haar “haatvervulde” toespraken zouden “verantwoordelijk voor oorlogen, invasies en genocides” zijn en “angst, geweld en vervolgingswaan uitlokken”. 

Nou ja, het gekende riedeltje: het Westen is de schuldenbok, de sharia is helemaal niet zo erg, het Westen is islamofoob en verder mag Trump tussen modereportages door spitsroeden lopen.  Meer moet dat niet zijn.

Voilà, voldoende reden om de blog Muslimgirl tot lieveling van de poco linkse kerk en de media te maken, luid te applaudisseren als een halal nagellak het Allah-licht ziet en de wereldbedrijven een verdere stap naar een totalitaire halal productenmarkt zetten.

Waarom wandelende poezen de verkeerde boodschap geven

 

 

 

3 gedachten over “De islamisering van … de nagellak

Reacties zijn gesloten.