De gedwongen vernietiging van het Ierse volk is begonnen

Ireland, where immigration grows

EUSSRDe EU vormt Ierland om tot een multiculturele samenleving.
De EU financiert multicul propaganda.
Immigratie zou goed zijn voor de economie.
40% van de sociale gelden gaan naar immigranten.
79 miljoen euro ging in één jaar naar woningen voor 6000 asielzoekers.
Ouderlingen op brancards in ziekenhuisgangen.
1 op 4 geboortes is niet-Iers van oorsprong.

Blanke, autochtone Ieren krijgen de raad te emigreren. Duizenden sociale toeristen blijven elke dag toestromen.

Cultuurverrijkers uit 77 landen komen Ierland verblijden.

“We are happy to bring a different culture to Ireland”


 

 

 

 

10 gedachten over “De gedwongen vernietiging van het Ierse volk is begonnen

 1. Dit is presies wat in Suid-Afrika ook gebeur!
  Die NWO doen alles in sy vermoë om die blankes van Europese herkoms in Suid-Afrika uit te wis, te verjaag, hul taal en kultuur te vernietig, en om ENIGE tekens wat daarop dui dat daar in die verlede ‘n blanke beskawing in Afrika was, te verwyder.
  Een miljoen volksgenote (Afrikaners, of Boere, of afstammelinge van Wes-Europese immigrante) is reeds uit die land uit, omdat die NWO dit vir hulle onmoontlik gemaak het om langer in hul geboorteland te bly.
  Minstens 70 000 volksgenote is reeds deur swartes (NWO-pionne) vermoor. Minstens 4 000 boere (volksgenote wat voedselprodusente is, en wat elk voedsel aan gemiddeld 1 100 honger swartes per dag voorsien) is reeds die afgelope 20 jaar deur swartes vermoor.
  Die regering se beleid van “affirmative action” (wat die merietestelsel verwerp, en die kwotastelsel met geweld wil bevorder) het veroorsaak dat die land se reuse middelklas (wat vir ‘n gesonde ekonomie gesorg het) vervang is met ‘n reuse armklas. Die swartes wat nou tot die middelklas behoort, is slegs ‘n klein persentasie van die nasie, en is buitendien so korrup, dat hulle nie vir die land se ekonomie veel werd is nie.
  Van die land se 4,5-miljoen blankes, waarvan die meeste tot die middelklas behoort het, is 1-miljoen nou deel van die armblankes, en 600 000 is of dakloos, of werkloos, of altwee.
  Die NWO probeer werklik om die blankes in Suid-Afrika uit te roei, maak nie saak op watter wyses nie!

  • Alleen ter verduidelijking: met NWO bedoelt Peter Nuwe Wëreldorde ofwel nieuwe wereldorde.

 2. 30 jaren geleden heb ik Ierland meermaals bezocht.het was een land met een vrij eigen cultuur, … ik herinner me nog dat er pannenkoeken huisje waren, velden met tal van gewassen, en het ruwe hooglands.
  Paardenvlees werd uit Ierland ingevoerd destijds ,en vader zaliger ging de paarden uitkiezen.
  Ik kan me geen multiculturele Ierland voorstellen …

  • Wij ook niet Gina. Elke dag worden we met meer feiten geconfronteerd die de EU ons door de strot geduwd heeft en blijft duwen. We zijn het aan onszelf, aan alle nationalisten – niet uitsluitend in Vlaanderen -, aan de Europeanen, aan onze cultuur en onze voorouders… en vooral aan onze kinderen verplicht om elke dag opnieuw dit aan de kaak te stellen. Blijven protesteren. En hopen…

   • Geachte redactie,
    Inderdaad aan de kaak stellen, blijven protesteren, en hopen. Maar soms word ik er wel moedeloos van. En ik vrees dat een prozacske niet gaat helpen.

 3. Ook de USA staan volledig achter de multikulgedachte voor Europa, en zij stoken via hun ambassades lustig mee met Brussel en met Links in het algemeen. Maar in HUN ideale multiculturele wereld zitten 8 (acht) maal meer mensen (%) in de bak als in een etnisch homogeen westers land, en kan niemand nog leven zonder geweer in huis en in de auto.

 4. Multicultureel is een slecht gekozen woord ! Het gaat slechts om twee culturen , die steeds maar in de kijker komen en die ge kunt vergelijken met water en vuur , het Christendom en de Islam , twee totaal tegengestelden . De middeleeuwen tegenover de westerse beschaving. Het zal nooit lukken , zoals een hetero verplichten het bed laten delen met een homo . Toch worden wij van hogerhand gedwongen met die mensen samen te leven , hun fratsen en levensbeschouwingen te aanvaarden . Ondanks een uitgestoken hand , hulp en steun , schermen ze zich af , tegen wat ze noemen , ongelovigen ! Ze vormen een staat in een staat . Waren indertijd Italiaanse gastarbeiders een probleem ? Neen , integendeel , het waren hardwerkende mensen die dezelfde bakermat hadden als wij . Iedereen , alle rassen waren welkom , zelfs de eerste Islamieten gaven geen overlast Onze manier van leven ging gewoon zijn gangetje . Wij klopte op de schouder van een Islamiet , Hallo Mohamette met madamme en de kindjes alles goette ! De Strangers met hun “ziekenkas” hadden success , iedereen lachte ermee en dat was helemaal niet kwaad bedoeld . Dat was de goede oude tijd toen we nog onzelf waren , toen we nog cultureel , mochten zijn !…….. tot ze “multi” voor dat woordje plaatste en het door onze strot duwde , slikken of stikken ! Het Zal Nooit Lukken !!! De hetero zal uiteindelijk de homo uit het bed zwieren omdat hij te opdringerig werd en de hetero niet gediend is met zijn voorstellen , die enkel maar schaamte , verontwaardiging , woede en totaal onbegrip tot gevolg hebben . De verenigde staten van Europa kunnen “redding” betekenen , tenminste als de kiezer zijn gezond verstand zal gebruiken .

  • Toen werden ze nog niet bepamperd. Toen kwamen ze inderdaad naar hier om te werken in de fabrieken. Niet om ‘asiel’ aan te vragen. En ze leerden al doende Nederlands. Met de gezinshereniging is heel de miserie begonnen.

Reacties zijn gesloten.