EU: nieuwe aanpak

Van Rompuy witchdoctor

@ Studio Rony
Klik voor meer toverkracht

Nu president Zuma van Zuid-Afrika bekend heeft voodoo* te hebben gebruikt tegen de blanken gedurende de apartheidsstrijd – en dit met succes, zoals iedereen wel weet – vat Van Rompuy terug moed om met een nieuwe aanpak de eurosceptici te kunnen verslaan.

*Voodoo tegen blanken

 

 

2 gedachten over “EU: nieuwe aanpak

  1. Hoe hebben we dat niet eerder gezien? Alles wordt nu ineens kristal klaar. Laat de voodoo specialisten aanrukken om de toestand weer terug naar het normale te brengen: stuur iedereen terug naar waar hij thuis hoort; een klein percentage immigranten die zich volledig integreren en de lokale bevolking niet tot last zijn is toegelaten maar nooit teveel ineens.

  2. De nieuwe outfit van Van Rompuy spreekt boekdelen . Voodoo , zwarte missen !Ze geven in ieder geval aanvaarbare verklaring , hoe het in godsnaam mogelijk kan zijn dat landen plat op hun buik gaan voor dat Euro-circus. Ze betalen zelfs boete’;s als ze niet binnen de Euro-lijntjes blijven , stout zijn geweest of niet goed hebben geluisterd. Boosaardige geesten zoals die van Hitler , Leopold II , Stalin , Pol Pot die miljoenen mensenlevens op hun geweten hebben worden volgens mij opgeroepen in sceances om raad ! Hoe kun je een massa mensen tot willoze zombies maken ? Hoe kun je hun cultuur kapotmaken , hun taal vernietigen hun levenswijze verkrachten . Hoe kun je chaos scheppen en de criminaliteit hoogtij laten vieren door beroepsdieven vrije toegang te verschaffen tot het rijkere Europa. Vernoemde massamoordenaars en volksonderdrukkers zijn prima raadgevers.. PS …. Die foto van Van Rompuy werd die nu bewerkt door studio Ronny of kwam die vers van de pers . Ik meen dat ik die foto al eens heb gezien in de kranten , De Morgen , De Standaard , Het Nieuwsblad , of het parochieblad ik ben niet zeker !

Reacties zijn gesloten.