‘De enige groeisector zijn de voedselbanken.’

Naar aanleiding van de ‘grote dag van de ECB’ (volg dit bruggetje) gingen we even na of iedereen een vurige minnaar is van de Europese monetaire leiders.

‘Met de euro zijn we het gezonde verstand ver voorbij’

Enkele citaten uit deze analyse van de eurocrisis door André ten Dam.  Verplichte lectuur!

‘De eerste en de belangrijkste voorwaarde voor een monetaire unie is, dat de economieën van de deelnemende landen met elkaar dienen te convergeren.
‘Door hun deelname aan de euro heeft ieder euroland afstand gedaan van alle monetaire instrumenten.’
‘De geschiedenis zal geen mild oordeel vellen over deze lichting Europese beleidsmakers.’
‘We dweilen al jaren met de kraan vol open.’
‘Duitsland durft de stekker niet uit de euro te trekken want dan krijgt het, gelijk na WO I en II wederom de Zwarte Piet toegespeeld.’
‘De euro is verworden van kroon op het project van ‘Vrede & Welvaart’ tot welvaartsvernietiger en een enorme politieke splijtzwam.’
‘Wat in mijn ogen ook een rol speelt is stijfkoppigheid, angst voor gezichtsverlies, tunnelvisie en ook intellectuele armoede.
‘Zwitserland heeft het vertrouwen in de euro opgezegd.’

 

Lees hier het volledige opiniestuk van André ten Dam in Follow the Money

TMS – The Matheo Solution

Wij voegen ter illustratie deze video (2012) van het NCRV programma ‘Altijd wat’ bij.

FVE

Eén gedachte over “‘De enige groeisector zijn de voedselbanken.’

  1. Met het lezen van het opiniestuk van André ten Dam, heeft Fikken zijn slaapogen doen opengaan… Wauw, wàt een bende foefelaars & bedriegers zitten er toch aan het bewind van de euro 🙁 … men moest die gasten nù naakt-in-het-winterweer aan een paal tentoonstellen.
    Om NOG-méér aan de weet te komen zou men best het nevenstaand artikel eveneens te lezen. (dàt met het rode, Zwitserse koetje)… Grrrr.
    Een duim-omhoog, plus een “high-five” voor de geachte Redactie van Golfbrekers om ons te wijzen op die verdekte sm***lapperij. (^_-)

Reacties zijn gesloten.