De Blokkendoos, De Bijtjes…

Boze ouders hebben vanochtend geprotesteerd aan de poort van een kleuterschool in Antwerpen. Een moeder beschuldigt een juf van de school van mishandeling van haar zoontje. Volgens haar heeft die het kind geslagen en een touw rond zijn nek gebonden. Opmerkelijk: de geviseerde juf zou op het moment van de feiten niet aanwezig zijn geweest op de school.

Er is een onderzoek aan de gang naar mogelijke mishandeling in kleuterschool De Bijtjes. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De ouders van een vijfjarige jongen beweren dat hun zoon mishandeld is.  Ze hebben ook klacht ingediend bij de politie. Volgens de moeder zou de jongen gefolterd zijn omdat hij niet in de rij wou staan.  Hij zou dan zijn geslagen en zelfs opgehangen aan een touw.

Volgens Gonda Verhaert, topvrouw van het stedelijk onderwijs in Antwerpen, zit het verhaal anders in mekaar.  Bij het vormen van de rijen werd vastgesteld dat de jongen een verwonding had in de hals. Hij werd verzorgd en de ouders werden verwittigd.  De ouders reageerden eerst kalm, maar besloten later om aangifte te doen.

Bron: ATV

 

6 gedachten over “De Blokkendoos, De Bijtjes…

 1. Dat beschuldigende vrouwmens is blijkbaar goed op de hoogte van de eigen gebruiken.
  En in plaats dat de kranten 3 blz wijden aan dit voorval, volstaat één zin onder de foto van die samengetroepte bende:
  ‘Hysterische vrouwen trachten te provoceren en geld te slaan uit verhaaltjes van kleuter.’
  Misschien kan de kinderbescherming ook uitzoeken wat die schattebouten van een moeder en vader uitspoken met hun kind.

 2. Het lijkt wel een kopvoddententoonstelling. Dat kan toch niet het algemeen straatbeeld zijn in Antwerpen met z’n 50% allochtonen? (Ik kom nooit in grote steden, en bijna nooit in kleine)

  • @Frans,
   Helaas is dit Antwerpen Seefhoek,volledig ingepalmd door moslims en hun ‘gebruiken’.

   Deze moslima is niet aan haar proefstuk en de toon dat zij daarbij zet aardt naar puur radicalisme, welke moeder hangt een strop rond het speelgoedbeertje van de al zo ‘getraumatiseerde’ zoonlief…
   ‘Geef ons die juf’, met de toe behorende geuite barbaarheden, het geeft een beeld van integratie de waanzin van multiculturele verrijking!
   Gebruikmakende van het democratisch recht,zijn de kosten der pro-deo(moslima) voor de gemeenschap.
   De juf en gezin daarentegen gaan door een hel,en mogen deze onzinnigheden moreel en financieel betalen.

 3. Ik geloof daar geen woord van! Eigenaardig dat dit toch weer uit dezelfde hoek komt. Welke kleuterleidster zou zoiets doen? Hoogst waarschijnlijk heeft die kleine zelf iets uitgehaald en durfde hij het thuis niet te vertellen, zij kunnen nl. van kleins af heel goed liegen. Waarom heeft een psycholoog deze jongen nog niet ondervraagd? maar dan wel apart, want met de moeder er bij is dit onbegonnen werk, zij zijn totaal verblind als het hun kinderen betreft, zeker als het jongens zijn.
  Ik heb heel erg te doen met de kleuterjuf, zij zijn nog maar eens iemands leven aan ‘t verwoesten en het wordt hoog tijd dat juf klacht neerlegt voor laster en eerroof, want niets doen geeft een verkeerde indruk.

 4. Dat handjevol hysterische wijven maakten véél meer kabaal dan àl de mensen op het Concienceplein tijdens de Pegida-bijeenkomst. (en nochtans komen zij ervan af ZONDER énige vermaning, terwijl die èchte Vlamingen een gas-boete werden aangesmeerd) –> Grrrrrr !

Reacties zijn gesloten.