“Dat is zo bij ons”

Een jonge Tsjetsjeen – perfect ingeburgerd in gastland Oostenrijk – maakt van zijn moslim hart geen moordkuil. Als zijn zus geen hoofddoek wil dragen, dan maakt hij haar gewoon van kant.  ‘Dat is zo bij ons.’ 

Bij ons.  Wonen en leven in Oostenrijk.  Gebruik maken van alle sociale hulp en financiële ondersteuning.  Een luizenleventje in het Westen.  Bij ons.  Al geeft hij daar zo zijn eigen invulling aan.

Niet moeilijk als zelfs een staatschef – Erdogan – de rol van de vrouw hoofdzakelijk als kweekmachine ziet en zijn eega de harem goedpraat.

Een school in Wenen moet zich elke dag te weer stellen tegen de islamisering.

Voor bijhorende video klik hier.

FT

 

4 gedachten over ““Dat is zo bij ons”

  1. Ga seffens naar het Zangfeest, eens tellen hoeveel geïntegreerde vakkrachten mee de dienst uitmaken.

  2. Dat het in Europa gaat ontploffen met de aanwezigheid van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam is een vaststaand feit en dat Europa volledig proper geveegd zal worden van die smeerlapperij is ook een vaststaand feit, alleen de datum ligt nog niet vast.
    En als de grote schoonmaak start zullen de lafaards onder eigen volk die dergelijke smeerlapperij steunen delen in de klappen.
    Dat vooruitzicht maakt ons zeer gelukkig en doet ons leven.

  3. Een greep uit ” het leven zoals het is ” . Ik hoop dat onze moslimbroeders ons een beetje tijd gunnen om ons aan te passen , vooral begrip en verdraagzaamheid

Reacties zijn gesloten.