Kai Diekmann, de baas van Bild Zeitung, twittert zijn mening over de verkiezingen

Hmmm….

En zo probeerde Bild Zeitung de lezer / kiezer vooraf te manipuleren:

4 gedachten over “Kai Diekmann, de baas van Bild Zeitung, twittert zijn mening over de verkiezingen

 1. Het behaalde resultaat van AfD werd een ietsie bietsie naar beneden gehaald. Ze eindigden op 24,2 %. Dus 1,2% meer als vermeld. Maar moet dat allemaal zo juist zijn? En wat betekent 1,2%? Niets. Toch niet als het de AfD betreft.
  Als de PVDA hier 1,2 % haalt dan is dat andere koek, dan wordt er gezongen: ‘en ze zingen en ze springen en ze zijn zo blij want er is geen zwarte smeerlap bij’.

 2. Bij de uitslagen dient men ook rekening te houden met de “kiesfraude” bij het tellen van de stemmen. Er zijn daar in het verleden al meer vb. van. Dit is te zeggen van gevallen die het daglicht hebben gezien.
  Gezien de enorme belangen die er op het spel staan, kan het dan ook niet anders dat er gefoefeld werd. Men dient daarvoor nog geen bewijzen te hebben. Het feit dat het staatsapparaat bevolkt wordt door “psychopaten” is voldoende. Een der voornaamste kenmerken van psychopaat is het liegen en bedriegen. Zelfs al het niet nodig is, liegt en bedriegt hij nog.
  Zie ook de uitslag in B.W. en het resultaat van de Grüne!!!!
  Ondanks alles is het resultaat van de AfD een opsteker, maar zoals Anna het ook al vermeldde in een andere reactie, zal dit resultaat niet veel uithalen. De verraders hebben immers nog steeds de meerderheid en zullen samenspannen.
  De uitslag in Duitsland , zoals trouwens elders ook het geval is, toont opnieuw aan dat een overweldigende meerderheid stemt en blijft stemmen voor de “ondergang”.
  Het zal dan ook tijd worden dat de rechtse en nationalistische partijen een grondig onderzoek laten uitvoeren over het eenvoudige feit :” Wie stemt voor wie, en vooral waarom??”. Zoals een privé bedrijf ook een marktstudie laat uitvoeren met het oog op het verkopen van een bepaald product of dienst, zo zullen de voormelde partijen dit ook moeten doen, ten einde met kennis van zaken, te kunnen reageren op het stemgedrag van deze overweldigende meerderheid, een stemgedrag dat immers neerkomt op een collectieve zelfmoord!!!
  Wat de AfD betreft zullen we ook moeten rekening houden met de “geïnfiltreerde mollen”, die nu hun ondermijningswerk zullen aanvangen op het bevel van het regime. Hopelijk zijn er niet te veel, en worden ze snel “kaltgestellt”.
  Wat ook opvallend was gisteren, zijn de aanslagen in Turkije en Ivoorkust die bij veel T.V. zenders alle aandacht afleidde van de Duitse verkiezingen. Toeval!!!

  • Niet alleen dat laatste. Heeft iemand een verslag van het Zangfeest met 5000 aanwezigen op tv gezien? We mochten daarentegen minutenlang beleerd worden over de kweek van bamboe in Indonesië.

  • @ Lovenaar,

   de recente gebeurtenissen in Turkije bewijzen dat Turkije niet eens zijn eigen land kan beschermen, hoe zou het Europa dan tegen de ‘vluchtelingen’ kunnen beschermen?

Reacties zijn gesloten.