Cyclus

WERKELIJKHEID EN VERBEELDING

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

De crisis is nu bezig vanaf half maart.  Onze evoluerende analyse was dat het hier om geen natuurlijke virusuitbraak gaat; verschillende machten in de wereld erbij betrokken zijn en het verzet en bewustwording geleidelijk groeit.

Om een ellenlange uiteenzetting te vermijden verwijs ik naar alweer de nieuwste YT van Lange Frans en Karel van Wolferen: “Leugens, Doutzen Kroes en Bill Clinton”. Buitengewoon aanbevolen! Ook de vorige afleveringen zijn meer dan waardevol, om er uw tijd aan te besteden (verwijzing onder vorig artikel).

Uiterst opmerkzaam van Karel van Wolferen is dat de aanwijzingen klaar en onverhuld beschikbaar zijn; de perverte hoogste wereldtop heeft er een genoegen aan van de ingecalculeerde reacties te noteren en ze te bestrijden met vooraf geplande tegenzetten.  In dit verband verwijs ik nogmaals naar de globale pandemie-oefening in oktober 2019, met als naam “Event 201”.  Daarvan zijn een hele reeks simulatie-video’s beschikbaar (zie ook artikel Katholiek Forum, Jozef Ivo, 21.8.2020).

Nvdr: Hierbij één der video’s die voor het ‘Event 201’ gemaakt en gepresenteerd werden. U vindt ze terug bij: https://www.youtube.com/user/biosecuritycntr/videos

Intussen zijn, gelukkig, een aantal maatregelen versoepeld.  Maar twijfel er niet aan, dat er nog een hele reeks overblijven en we met de dreiging van steeds nieuwe verboden moeten leven.  Eerste observaties leren dat veel mensen zich, ook in de vrije omgeving, blijven vastklampen aan het mondmasker (angstpsychose).  Over de gezondheidsgevolgen waarschuwen Pierre Capel en Ramon Bril op Weltschmerz : “Als we het over volksgezondheid hebben”.  Er dreigen op termijn onherroepelijke psychische beschadigingen op te treden door vooral het mondmasker; het is dan ook wraakroepend dat in de scholen de +12 leerlingen les met deze maskers moeten volgen.

Deze regering van lopende zaken, heeft veel kans nu opgevolgd te worden door een “Vivaldi-coalitie”.  De VLD, verschrompeld tot een middelkleine partij, speelt de hele tijd eerste viool. Ze sluiten naadloos aan in heel hun dhimmitude bij Georges-Louis Bouchez.  Eigenlijk herhaal ik hier dat Egbert Lachaert een stropop is van Alexander (en senior) de Croo.  De neo-liberale partij voert in ondergeschikte orde het programma van het Groot-Oosten van Parijs uit.  Dit hebben ze in Parijs bewezen door op 1.8.  een wet in de “Assemblée” op te leggen om “de effectiviteit van de abortuswet te verbeteren” (artikel bij Golfbrekers De neo-mensheid. 24.8)  Ze hebben eerst het volledige politieke leven in Frankrijk “manu militari” stilgelegd, o.a. de Gele Vestjes.  Normaal is er een fervente katholieke lekenbeweging in Frankrijk die al betogingen (met grote aanwezigheid) heeft ingericht, bvb. als steun voor de traditionele familie.  Nu is het hun verboden te mobiliseren tegen deze loge-wetten.

President Macron is een hoge-graad vrijmetselaar, en komt uit de kringen van de haute-finance.  Hij was al ingewijd, door Neil Ferguson, medewerker WHO, voor de crisis begon, om te zeggen dat het plannetje doorging.  Macron voert de vrijheidsbeperkende maatregelen steeds verder op; wat ons hier ten ergste moet doen vrezen.  België en Frankrijk zijn als het ware communicerende vaten.  In Frankrijk klinkt niet meer het geluid van de harmonica, in de plaats daarvan de “bottines van de CRS (oproerpolitie)”, om alle blank protest te smoren.

De a.s. vorming van een regering zal haast zeker slagen.  Het is een groot gevaar en een aanslag op het welzijn van de Vlamingen, indien paars-groen de formule wordt.  Een groot deel van de recuperatie van de belgicisten wordt aangestuurd achter de schermen.  Dit verklaart waarom de VLD tegen alle logica in extreem-belgicistisch geworden is.  Men voert de agenda van de “main-mise” (beslaglegging) uit, van Frankrijk op de Belgische politiek.  Zelfs met de dreiging van onder de kiesdrempel te zakken, blijven VLD en Groen de meest rampzalige politiek t.o.v. ons volk uitvoeren.

Om de aandacht van de machtsgreep af te leiden zijn zgn. false flags (dixit Lovenaar) nodig, zoals de Covid crisis; maar ook nu weer de zaak van de gestorven Slovaak (Jambon-bashing).  Het ware te hopen dat Joachim Coens het dodelijk gevaar voor zijn partij ziet en zijn handen van deze coalitie houdt.

Intussen moeten we allen verder verzet plegen.  In Duitsland-Oostenrijk is het verstoren tegen het “Grundgesetz”, de basis-wetsartikelen, in alarmfase.  De betoging in Berlijn (29.8) zal tonen hoever de weerstand gegroeid is. (Nvdr: betoging werd officieel verboden… echter…)

Intussen kunnen we ook Nederland en de noordelijke landen volgen door :

 • Het mondmasker slechts in hoogste noodzaak te dragen;
 • Zeer beslist gebruik van cash geld en de strijd om het behoud ervan;
 • Het gericht aankopen/steunen van de kleine en middelgrote middenstand;
 • Het boycotten van bol.com en Amazon en Coca-Cola, wegens hun strijd voor de vernietiging van onze westerse waarden;
 • Het informeren dat onze “Lügen-presse” een aanslag op de vrijheid van denken/handelen is;
 • Het voeren van de slogan “Wat belgicistisch is, geen centen!”.  Heel wat firma’s voeren tegelijk poco correcte virus-propaganda en belgicistische sfeerschepping (daar kom ik uitgebreid op terug)

Ik schreef naar Viruswaanzin.be dat ze weliswaar een goed initiatief zijn; maar dat ze zich moeten onthouden van fervent belgicisme.  Ik heb geen antwoord gekregen.  Men kan niet tegelijk een vijand bestrijden en er dan ook nog voorstander van zijn (de Belgische volmachten-staat).

Jos Wouters, Boom, 27.8.2020

 • Robert Jensen nr 206 tot 208.
 • De talrijke bijdragen op Café Weltschmerz  (o.a.Kappen met kapjes, van Pierre Capel)
 • Artikel van 100 medici/verpleegkundigen, o.l.v. Lieven Annemans, tegen de corona-dictatuur.
 • Professor Lock-Down” Neil Ferguson, The Covid Modeller:

1 gedachte op “Cyclus

 1. Dit politieke B. en EU moeten zichzelf bevrijden van hun schandalen,nu worden we geregeerd door een maffia!

Reacties zijn gesloten.