Cyclus

Der Zitate-Zerstörer (2): War Goethe etwa schon Antifaschist? - WELT

DE WAANZIN VAN HET AFNEMEN VAN DE BURGERLIJKE VRIJHEID

Het is snel gegaan de laatste week.  Even enkele bezwaren tegen de lawine van vrijheidsbeperkende maatregelen :

 • De mondkapjes werden (opzettelijk) op 11 juli ingevoerd.  Om de 2e golf te stoppen.  Nu veertien dagen later gaat het nochtans extra hard met de plaag.  Dit duidt erop dat de mondmaskerplicht een bevoegheids- en effectiviteitsblunder is.
 • Zoals ook Willem Engel in Nl zegt: de nieuwe gevallen die gemeld worden, zijn dat werkelijk ziek geworden patiënten in hospitalen ofwel personen die positief op een Covid-test reageren?
 • Naast de dictatuur van de mondkapjes worden ook de bubbels verkleind: VUB-professor Dirk Devroey vraagt zelfs een volledige lockdown van Antwerpen.  Mark Van Ranst roept iedereen op niet naar Antwerpen te gaan.  Wil men werkelijk een hele stad platleggen als de belangrijkste economische bron van het land?
 • Er worden door gemeenten absoluut ongrondwettelijke besluiten genomen i.v.m. met de mondmaskerplicht en de -aanwezigheid in de centra: ik noem hier o.a. Deinze (CD&-V), Kortrijk (VLD) en Willebroek  (N-VA).

Dit past best in het plaatje dat Michaela Schippers en Ramon Bril (café Weltschmerz) bespreken onder de titel:   Een georkestreerde wereldwijde psychische gevangenis.

Het belangrijkste bezwaar tegen de dictatoriale maatregelen is echter dat Nederland helemaal slechts een fractie van de maatregelen treft; en betere Covid-cijfers heeft dan ons land.  Eén van de voornaamste redenen is dat het verzet in het vanouds vrijheidslievend land veel beter georganiseerd is en ook door academici gesteund wordt.

Wat we nu aan maatregelen meemaken in Vlaanderen maakt ons land tot een echte politiestaat.  En dan ben ik er nog van overtuigd dat een grote groep politiemensen helemaal niet gelukkig is met de permanente, op Noord-Korea lijkende,  staat van beleg.  Wanneer de vermetel getoonde beelden van de besmettingshaarden verleden week verschenen, kon ieder zien met kennis van demografie (bevolkingskunde) dat centra met allochtone bevolking de grote haarden waren!!!!  De Lügenpresse, met onze zenders VRT en VTM op kop, verzwijgen dit in alle talen.

We zijn wel akkoord dat deze crisis en pandemie niet is uitgelokt in ons land en dat de beleidsmakers veel geïmproviseerd hebben.    Maar intussen houden ze zich bezig met het inperken van vrijheden en uit angst en gebrek aan alternatief accepteren de mensen dat.

Het is belangrijk nogmaals de echte bronnen/uitbraakcentra van het virus te benoemen:

 • Ten eerste: het misselijk-makende Chinese communistische systeem.  Dit moet de wereldbevolking duidelijk maken welk een gestoord regime en ideologie deze communisten nastreven.  Vergeet het Tienanmen plein niet (Peking 3 en 4.juni 1989), met duizenden doden tot gevolg.  De huidige extreem-linksen willen hier ook zo’n regime, met weder-opvoedingskampen waar mensen zoals wij zeker zouden een plaatsje krijgen. 
 • Ten tweede: de stinkend rijke top van de wereld-economie, die al de hele wereld uitbuiten door hun neo-marxistische-libertair systeem.  Hier spreken we over mensen met namen als Bill Gates,  George Soros, de Rockefellers en andere Rothschilds.  Zij werken in samenspraak met de eerstgenoemde wereldmacht. Dat is wel duidelijk.

Ook duidelijk is dat Donald Trump niets onderneemt tegen deze schuldigen.  Hij is leider van die wereldstaat die de oogsten van de Syrische boeren door de luchtmacht laat vernietigen (ook van moslims), die goed bevriend is met premier Netanyahu en eigenlijk niets doet tegen de globale genocide tegen de christenen in de wereld (samen met de laatste paus Franciscus).

Zoals Willem Engel ook zegt in een filmpje op Weltschmerz is de bedoeling een onderdanige bevolking te creëren, d.m.v. de Covid-pandemie.  Maar zeker zo belangrijk zijn de ergerlijke beslissingen die op Europees vlak besloten zijn, stoemelings temidden van de hysterie.

Op voorstel van de Eurogroep en –raad gaat de Europese investeringsbank 200 miljard extra in de EU steken.  Bovendien is een opkoopprogramma goedgekeurd van max. 750 miljard voor opkoop obligaties overheden en bedrijven.  Deze maatregelen zijn beslist buiten de regels van het begrotingspact (Europese maatregegelen coronavirus).   Alleen een groep noordelijke landen heeft hevig verzet geboden, met Mark Rutte, maar is toch grotendeels overstag gegaan.  Dit gaan de Europese mensen moeten ophoesten en drastisch verarmen.

In Vlaanderen zijn mogelijk ook verzetshaarden tegen deze ongrondwettelijkheden  (pandemie en Europa); verzoek hiervan gegevens door te geven.  Zoals in Nederland en enkele noordelijke landen blijkt,  helpen verzetskringen wel en daarvoor doe ik het.

Want ik kan deze toestand enkel betitelen als een satanische smeerlapperij.  Niet een plaag van God is dit; wel van satans-aanbidders die de meest afgrijselijke rituelen op hun geweten hebben  (Bohemian Grove, voorbereiding alle wereldrevoluties door de Maçonnerie, documentaire gemaakt door Alex Jones).

Elke stem van vrijheid krijgt toch weerklank in het universum!

Jos Wouters, Boom, 26 juli 2020

Bronnen :

Junge Freiheit : Hoffnung für das Abendland: die Auferstehung.  Autor : David Engels.

De vier à vijf laatste YT’s van Robert Jensen.

The Satanic Wars have started.  Auteur: Vernon Coleman.(video)

Alternatiefnieuws.org

5 gedachten over “Cyclus

 1. Ja Jos en uw woorden zijn nog niet koud en daar is de Chinese dictatuur in al zijn glorie al. Welkom in de nieuwe Chinese provincie genaamd Antwerpen. Met avondklok en muilkorfplicht en al. Deze maatschappij is compleet op hol geslagen en door en door ziek, besmet met het waanzinvirus. Alle ratio en proportionaliteit zijn verdwenen. En Bartje stapt gezwind mee achter onverlicht despoot Van Ranst. Tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid.

  • Paul,
   Inderdaad, maar er is hier meer aan de hand, afgezien van de internationale aspecten van de Covid 19 samenzwering. Zoals ik reeds vroeger vermeldde, gaat het hier om staatsterrorisme door een communistische logemaffia regering tegen Vlaanderen. In Vlaanderen zelf wordt hier dan aan meegewerkt door een monsterverbond met de “politiek – de MSM leugen- en verraderspers – de medische wereld met de Stalinistische virusterroristen – het gerecht” en deze worden dan toegejuicht door het kruiperige klootjesvolk, dat nu als opgedirkte pauwen loopt te paraderen met muilkorven. De zelfvernedering en zelfverachting kent hierbij geen grenzen.
   Muilkorven die niet alleen nutteloos maar ook schadelijk zijn maar intussen omgevormd worden tot een symbool van kruiperigheid voor een rot corrupt regime dat Vlaanderen bezet en plundert. Een bron :
   https://de.sputniknews.com/kommentare/20200721327538315-maskenpflicht-loyalitaet-test/
   met titel : Von der „Virenschleuder“ zum Lebensretter: Mundschutzmaske als Loyalitätstest für Untertanen” (=einde titel).

   Maar het gaat in feite om veel meer, namelijk de verkiezingsuitslag van mei 2019 moet gewroken worden, door de Belgische bezetter en de collaborateurs in Vlaanderen. Van Ranst heeft hier dan ook Antwerpen in het vizier, niet omwille van het virus(sic) maar omwille van deze verkiezingsuitslag. Ik verwijs hier naar een vorige reactie over Van Ranst. Onderschat de haat en wraak niet van alles wat “Belgisch – francofiel – links en loge” is. De “flamins” moeten immers hun plaats kennen, namelijk aan de voet, maar wel eerst de hond. De “flamins” moet zwijgen, kruipen, zich laten onderkotsen, en vooral betalen.
   Hoe hebben ze het immers aangedurft in mei 2019 om recht te kruipen. Ze zullen het nu geweten hebben. Boeten en bloeden zullen ze.
   En de tsjeven werken hier natuurlijk aan mee met o.a. een gouverneur, in de rol van “La Pasionaria” en ook de N-VA met Bartje de logeman als model voor de verrader in het citaat van Cicero.
   En het Vlaams Belang zwijgt !!! Onbegrijpelijk. Dit zal zich nog wreken!!!
   Ik zal in een volgende reactie nog terugkomen op de andere elementen in de tekst van Mr Wouters.

 2. Wel Jos ben het overal met jou mee eens behalve over Trump hij gebruikt volgens mij de https://nl.wikipedia.org/wiki/Madman-theorie hij is natuurlijk geen Wiener koorknaap.Daarom verwijs ik je naar de podcast van lange Frans en Sven Hulleman https://www.youtube.com/watch?v=PPJRXwcvyYI
  Ze werken aan een wereld wijde ontvolking zie https://www.xandernieuws.net/
  http://www.deagel.com/country/forecast.aspx?pag=3&sort=GDP&ord=DESC&fbclid=IwAR1_aEtoqbQfPavm66pk6j6hCW_WaRjrNhMm_-pUmxKptyAsybU4I5KGp0A Heeft zich iemand ooit afgevraagd waar de vermiste kinderen zijn gebleven.

 3. Alarmfase in 101 gemeenten
  Al 101 gemeenten in ons land hebben de alarmfase bereikt. Dat wil zeggen dat de grens van 20 besmettingen per 100.000 inwoners er wordt overschreden. Ranst, dat de laatste 7 dagen 110 besmettingen besmettingen had per 100.000 inwoners, leidt de tabellen. De stad Antwerpen (108), Borsbeek (101), Boom (88) en Limbourg in Luik (85) vervolledigen de top vijf. Een kanttekening: hoe kleiner de gemeente, hoe sneller de alarmdrempel wordt bereikt. De provincie Antwerpenis er het slechts aan toe met een stijging van 435 % ten opzichte van vorige week. Ook in Brussel, Limburg en Luxemburg is het alarmpeil bereikt.Volgens viroloog Marc Van Ranst wordt nu ongeveer 1 op de 3 gevallen vastgesteld. (Aldus het artikel in de krant HLN van 28/07/2020.
  Nu heb ik geen wiskundige knobbel. Misschien kan iemand me helpen?
  Ranst had op 01 januari 19.184 inwoners
  Borsbeek heeft 10.685 inwoners
  Boom heeft 17.970 inwoners.
  Ranst, dus: 100.000 gedeeld door 19.184 = 5,21267
  Borsbeek : 100.000 gedeeld door 10.685 = 9,35891
  Boom : 100.000 gedeeld door 17.970= 5,56483
  Volgens het artikel zouden er in Ranst dus dus 20 besmettingen per 100.000 inwoners zijn. Alleen : Ranst telt geen 100.000 inwoners maar wel 19.184 inwoners.

Reacties zijn gesloten.