Coronaschade verjaart, maar long covid natuurlijk niet!

Big Pharma wint altijd!

Tegen het einde van dit jaar loopt de allerlaatste kans af om juridisch tegen de bijwerkingen van de coronavaccins op te treden. Dan begint volgens de medicijnenwetgeving de verjaring van alle vorderingen uit het jaar 2021, als er eerder geen klacht ingediend werd. Het advocatenkantoor Caesar-Preller alleen al heeft dit – volgens eigen cijfers – reeds 500 keer gedaan. De vaccinfabrikanten BioNTech, Moderna, AstraZeneca en Jansen-Cilag zouden “tijd rekken” opdat de vaccinslachtoffers “gewoon niet aan hun tijdige compensatie zouden kunnen komen”, aldus de beschuldiging. Ze zouden zijn niet bereid zijn om “zelfs één enkele cent” van de meer dan 60 miljard euro aan winst, die ze met de vaccinaties gemaakt hebben, aan hun slachtoffers uit te keren. Al de rest is waardeloze lippendienst, vinden de advocaten. Zoals voorheen zouden de pharma-bedrijven de vorderingen voor vaccinschade niet accepteren.

Daarom is de weg via de rechtbank zo belangrijk, maar niet gemakkelijk, omdat talrijke rechters nog niet wilden, resp. willen toegeven dat mensen door de vaccinaties ernstig ziek werden, resp. zijn. Het blijft, “een moeilijke, lange en hobbelige weg naar succes”. Dat bevestigde ook advocaat Marco Rogert van het advocatenkantoor Rogert & Ulrich.

Rogert beschrijft de strategie van de farmaceutische bedrijven erachter:

“Bij de eerste klachten wordt algemeen erkend dat er vaccinatieschade kan optreden en vervolgens wordt gevraagd de medische documenten en dito verleden van onze klanten te sturen. De volgende reactie is dan de bewering dat deze gegevens niet volledig genoeg zijn, dat er geen verband is met de vaccinatie en dat door de intussen regelmatig herhaalde goedkeuring van de vaccins, de veiligheid van de vaccinaties quasi bewezen werd. Elke context wordt betwist.”

Daarmee zetten de pharma-bedrijven hun houding voort die vanaf dag één toepasten: eerst werden de vaccins veel te vroeg op de markt gebracht, misleid onder politieke druk door de toelatingsoverheid. Toen de verwachte bijwerkingen zich voordeden, werden ze eerst ontkend, vervolgens aarzelend erkend en nu wordt de schade met steeds nieuwe voorwendselen tot in het oneindige voor zich uit geschoven.

Dit toont de hele criminele valsheid en gewetenloosheid van deze bedrijven, die, uit pure hebzucht, de dood en ernstige gezondheidsschade van miljarden mensen over de hele wereld op de koop toe namen. Het is dan ook des te belangrijker dat in ieder geval de slachtoffers van de eerste vaccinatiegolf van 2021 voor het einde van het jaar tegen dit onrecht in opstand (kunnen…) komen.

(D.v. JS)

Laat ons niet vergeten hoe de zgn. anti-vaxers uit de maatschappij gesloten werden: ontslagen, broodroof, ridiculisering, criminalisering, toegangsverboden, familiale en sociale verworpenen. De politiek, met de EU op kop, en de media volgden gehoorzaam de Big Pharma oekazes. Wie herinnert zich nog de quasi dagelijkse preek van een of andere “professor” (Van Ranst, Van Damme en co.) op TV, waardoor je de indruk moest krijgen dat je voor een oudermoordenaar niet moest onderdoen als je je niet liet vaccineren. Wie durfde zijn hoofd boven de maaihoogte te houden, moest eraan geloven. Eender wie: professor, wetenschapper, jurist, of de zeldzame journalist.

Astra Zeneca heeft intussen – zij het niet expliciet – toegegeven dat er inderdaad “in zeer zeldzame gevallen” iets mis was:

De Britse medicijnfabrikant AstraZeneca trekt zijn covid-19-vaccin wereldwijd terug, zo schrijft de krant The Telegraph. Eind april gaf de Zweeds-Britse farmaceut toe dat het vaccin “in zeer zeldzame gevallen TTS kan veroorzaken”. TTS staat voor trombose met trombocytopenie-syndroom en kan tot bloedstolsels en een te laag aantal bloedplaatjes leiden.

https://www.despecialist.eu/nl/nieuws/astrazeneca-trekt-coronavaccin-mondiaal-terug-schrijft-the-telegraph.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.