14 gedachten over “Controle of leugen? De EU in de praktijk.

 1. Zoals ik in een andere reactie had voorspeld dient men zich geen illusies te maken over deze grenscontroles. Deze “pro forma” controles dienen enkel om de schade bij het autochtone kiesvee te beperken.
  Belangrijker is echter de aanpak van het zeggen en schrijven van de waarheid over deze invasies :
  De fed. Duitse minister van Justitie Maas heeft onmiddellijk de stier bij de horens gepakt :
  http://www.prisonplanet.com/ex-stasi-agent-hired-to-censor-xenophobic-facebook-posts.html
  Een citaat :
  “The German government and Facebook are working with an organization led by an ex-Stasi agent to oversee a new program that will identify “xenophobic” posts made on the social networking website and punish people who make them with fines and jail sentences.
  The German Minister of Justice Heiko Maas met with Facebook this week to form a special task force that will work to remove comments from the website that “call for hatred” against migrants.
  The organization will be overseen by Network Against Nazis (Netz gegen Nazis), a group led by left-wing activist Anetta Kahane.
  Although Kahane now describes herself as an “anti-racist,” she was intimately involved in another dark period of German history, working as a Stasi informant under the codename “Victoria” from 1974-1982.”(=einde citaat).
  Na IM Erika nu IM Victoria!!
  Het is diezelfde IM Victoria die vaststelde dat het Oosten in Duitsland te wit was!
  http://www.pi-news.net/2015/07/kahane-der-osten-ist-zu-weiss/
  Een citaat :
  “Die Vorsitzende der Amadeu-Antonio-Stiftung, Anetta Kahane (Foto), hat beklagt, in den östlichen Bundesländern lebten zu wenig Ausländer. „Im Osten gibt es gemessen an der Bevölkerung noch immer zu wenig Menschen, die sichtbar Minderheiten angehören, die zum Beispiel schwarz sind“, kritisierte Kahane nach einem Bericht des Tagesspiegel.”(=einde citaat).
  Het bevestigt nogmaals dat na de val van de muur de DDR uitgebreid werd naar de rest van Duitsland, en nu geterroriseerd wordt door Stasi agenten, in dienst van de zetbazen die de drijvende krachten zijn achter de NWO en de vernietiging van onze westerse beschaving.
  En wat Kahane nog is, werd reeds vroeger uit de doeken gedaan door Frans!!
  Als men het nu nog niet begrepen heeft wie er achter deze samenzwering zit, dan weet ik het ook niet meer. Ik verwijs nogmaals naar het Coudenhove Kalergi plan.

  • @ Lovenaar,

   het gedicht van Gerd Honsink dat ik bij het artikel Grenzen stellen, plaatste bewijst wel een geest van ‘we nemen het niet meer’. Het verschil tussen het gepeupel en diegenen met zijn gedachtengoed is, dat ze zich op het einde van het gedicht niet verlagen tot wraak en dezelfde methoden van Antifa.

 2. We worden ooit een Islamitische Staat! Dank zij D, waar nog altijd 2 op de 3 geen graten ziet in de mosliminvasie! Ook niet nu een NLse moslim gevraagd heeft om de Oktoberfeste te annuleren, wegens onislamitisch!

  • Goed, in Duitsland zijn Gutmenschen zoals in Vlaanderen en elders in de Europese landen. Ze hebben alle weerbaarheid verloren.
   Ondanks de zeer strenge justitie waakhond die straffen uitdeelt waarbij de onterechte gasboeten er als snoepjes uitzien, merk je -tenzij je blind bent- op talloze veel gelezen Duitse blogs de weerstand en Pegida. Persoonlijk denk ik zelfs dat de oplossing van het probleem van over de Rijn zal komen.
   Het antwoord op de kreet van Merkel ‘wir schaffen es’ is niet uit de lucht:
   Ja, wir schaffen es. Of jij, Merkel, iets schafft is nog maar de vraag. De indringers zullen vlug keet schoppen, vernielen en rellen veroorzaken als ze eindelijk begrijpen dat hier niet voor iedereen een huis ter beschikking staat. Als ze eindelijk begrijpen dat de gebraden kippen niet in hun mond vliegen. Dan tonen we graag dat we met agressieve moslims kunnen omgaan. Egaal hoeveel sluipmoordenaars van IS zich onder hen gemengd hebben. We spelen het klaar.
   Daar wordt een grote groeve gegraven waar iedere dode terrorist zijn plaats zal vinden. We komen deze crisistijd door. We slagen ondanks alles wat Merkel en de andere hoog verraders ons aandeden.
   Wij, lieve voldemocraten, zullen het schaffen!
   Of jullie iets klaar speelt mogen wij betwijfelen.

   Dit is de toon van vele Duitsers.
   Ik heb niet de gewoonte om mijn bloedverwanten in de rug te schieten, noch hen te laten vallen. Waar dat kan toe leiden bewijst vandaag het Afrikaner probleem. Daar waar ooit oom Kruger in zijn strijd door Vlaanderen, Nederland en Duitsland gesteund werd, waar in deze landen straten naar hem werden genoemd, ontstond door het verbreken van onze verbondenheid de neergang van Zuid-Afrika.
   Ik verheug mij niet over het feit dat Duitsland zou verkommeren. We werden over dat land iets teveel belogen waardoor we onze echte belagers vergaten, zo druk dat we het hebben om een hele boel leugens te blijven herhalen. Ad infinitum.

 3. Europa is een prachtig land op voorwaarde dat de grenzen gesloten worden en de barbaren verwijderd worden incl. die EU misdaadorganisatie, die misdadigers moeten veroordeeld worden met 20 jaar opsluiting en 2.000.000 euro boete per misdadiger.
  Het openbare leven is onveilig geworden door import van barbaren die geen enkel norm & waardebesef hebben die verziekt zijn door de waanzin van een perverse pedofiel.
  Het is goed dat de rechtbank Weyts gesteund heeft i.v.m. het verbod op onverdoofd slachten per slot van rekening moeten wij geen enkele rekening houden met die barbarij, als die over de hele lijn zou verboden worden dan zou dat zeer positief zijn voor onze seculiere samenleving.
  Nu staan die barbaren te krijsen en te schreeuwen over godsdienstvrijheid???? Waarom respecteren zij dan geen enkele andere mening????
  Islam wil zeggen ‘overheersing’ en daarom alleen al moet die barbaarse smeerlapperij verboden worden, dat verafstoot droomt van die smeerlapperij is aan zijn idiote uitingen te zien, hij is even achterlijk als die barbaren.

  • Geen van beide zal gebeuren. Er komt geen verbod op onverdoofd slachten. Slechts de tijdelijke slachtplaatsen werden (even) verboden en de rechtbank heeft de aanklagers in het ongelijk gesteld. We moeten wel degelijk rekening houden met de multicul. En Vrhfstdt is alles behalve achterlijk. Jean, met dromen alleen wordt niet alles terug zoals het was…

   • Red; daar ben ik nog niet zo zeker van!!!
    Dat die vrhfstdt een idioot is én achterlijk daar ben ik van overtuigd, kijk gewoon naar het kerkhof wat hij tot op heden gecreëerd heeft. NIETS om fier over te zijn.
    Alles staat in functie van zijn bankrekening.

 4. Waarom die controles ? ” opgepast vervoer van gevaarlijke stoffen ” … “vervoer van vee en vlees” of uitzonderlijk transport Die kennisgeving is toch bij wet verplicht ! als waarschuwing . Ik dacht dat het opschrift achter het voertuig ” Vervoer van asiel en vluchtelingen ” ook al werd opgenomen in de wegcode , vooral om de controles te vereenvoudigen

 5. Nog enkele bemerkingen ingevolge de reacties :
  1.http://www.pi-news.net/2015/07/kahane-der-osten-ist-zu-weiss/
  Een citaat :
  “(Auszüge aus einem Artikel der JUNGEN FREIHEIT. Nicht alle Linken oder Linksextremen sind naive Gutmenschen. Bei vielen ist die Motivation sich für eine weitere Überfremdung und Masseneinwanderung einzusetzen, schlicht und einfach ein rassistischer Hass auf Deutsche oder Europäer.)”(=einde citaat).
  Dit citaat legt in feite de vinger in de wonde.
  Op alle sleutelposities zitten “roden” (+logemannen) met een ziekelijke haat tegen onze westerse bevolking.
  Zij dromen van een “Sovjet” en “DDR” terreurregimes waar ze zich kunnen uitleven. Terreurregimes die er op gericht zijn om de bevolking te onderdrukken in een klimaat van een allesoverheersende en verlammende angst. Het uiteindelijke doel is dan het “vernederen”, met dan als het “summum” de
  “dankbare zelfvernedering” door de onderdrukten. Het doel is dus niet materieel door het verwerven van rijkdom, maar wel de ongebreidelde macht om te vernederen. Ik verwijs hier naar het boek “1984” van George Orwell.
  Dit gedrag is kenmerkend voor “psychopaten”.
  Door het aanmoedigen van deze vreemdelingeninvasies, en terzelfder tijd de onderdrukte autochtonen te dwingen dol enthousiast deze vreemdelingeninvasies te verwelkomen.. voelen deze psychopaten zich dan ook in hun sas.
  Via deze invasies glijden we dan ook af naar een DDR en USSR. (=het doel van de NWO).
  2. Verhofstadt is in de eerste plaats een “loge mafioso” die de opdrachten uitvoert die hem door de “zetbazen” worden gegeven. Hij speelt dus zijn rol. Als deze uitgespeeld is, zal hij van het toneel verdwijnen.
  3. Als het uur van de waarheid aangebroken zal zijn, zal er “bloed” vloeien.
  En als het op “leven of dood” aankomt, wijken alle wettelijke en morele principes.
  Nood breekt wet!! Hoe langer echter de “vernedering” duurt , hoe groter de opgekropte razernij en hoe “gruwelijker de ongecontroleerde uitbarsting”.
  4. Zoals elders zitten we in Duitsland met een “sociale welvaart staat” waar stemmen gekocht worden, op welke manier dan ook. Neem daarbij de kiesfraude, de vreemdelingen die mogen stemmen, alles links wat is, met daarbij dan de ganse decadente en gedrogeerde “scène”.. en het zeer repressieve klimaat waar Anna ook al naar verwees.
  Dit alles is geen verontschuldiging, maar een gedeeltelijke verklaring, voor de bangheid en ook lafheid.
  Zolang dat er geld is zal er niets veranderen.
  Ter illustratie een citaat :
  It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.”
  – Upton Sinclair, 1935
  Ik was vorige week in Duitsland, met de trein. Ik heb vooral gekeken en geluisterd, als een discrete “Beobachter”. Nergens heb ik een woord gehoord over deze “invasies”. Zelfs niet in de trein met naast mij een groep zatte Duitsers die hun bakken bier meegenomen hadden in de trein!!!
  De “omerta” heerst dus, en blijkbaar nog beter dan in Italië.
  6. Anna,
  Inderdaad, zolang we niet de volledige waarheid kennen over wat er zich achter de schermen van WO I en WO II heeft afgespeeld, zitten we opgescheept met steeds dezelfde leugens. Het gevaar komt immers van het zuiden en het westen. Vlaanderen heeft niets te winnen in dit zuiden en en westen, maar alles verliezen.
  Onze toekomst ligt in het Oosten… waarmee we eeuwen lang verbonden zijn geweest via een gemeenschappelijke taal. Als Duitsland ten onder gaat, dan wij mee ten onder.
  7. In de huidige stand van zake, komt het er op aan om de waarheid te zeggen, te schrijven en vooral te verspreiden, met het oog op de bewustmaking van de bevolking. Dit is al een “bovenmenselijk taak” en niet van alle gevaar ontbloot.
  Een waarheid die dan betrekking heeft op de verraders, hun zetbazen en de “verborgen agenda’s”. Het is pas nadien dat er aan acties kan gedacht worden.

 6. Voor het geval er nog twijfel zou zijn over het bedrog met de grenscontroles :
  Zie citaat van de webstek Hartgeld dd. 17.09.2015 :
  Deutschland & Euro/EU/Welt:
  [15:01] ET: AfD kritisiert Grenzkontrolle: Geheime Ministeranordnung setzt Gesetze außer Kraft:
  “Der Innenminister betrügt schamlos die deutsche Öffentlichkeit, indem er großspurig vorgaukelt, mit den wieder eingeführten Grenzkontrollen dem Ansturm auf deutsche Grenzen Einhalt gebieten zu wollen. Der Innenminister hat mit dem Geheim-Erlass an die Bundespolizei, nicht nur die Länderhoheit über die Polizei ausgehebelt, sondern auch klargestellt, dass die ‘Jeder-Darf-Rein-Politik’ von Kanzlerin Merkel weiterbetrieben wird. Die meisten europäischen Länder sind zu Recht wütend auf Deutschland oder machen sich, wie Großbritannien, lustig über dieses nicht nachvollziehbare Vorgehen. Die Bundesregierung hat bei der Asylproblematik nicht nur versagt, sondern hintergeht heimtückisch das eigene Volk.”(=einde citaat).

Reacties zijn gesloten.