Vlaanderen dreigt gekoloniseerd te worden

In 't verzet slapende leeuwSolidariteit, internationale plicht of zelfbehoud?

Opengrenzenbeleid of culturele zelfmoord? Voor VB-fractievoorzitter Chris Janssens is de keuze snel gemaakt.

De zogenaamd centrumrechtse regering en de linkse oppositie zullen er niet graag aan herinnerd worden, maar eind augustus bleek uit een peiling van iVox dat nauwelijks 21% van de bevolking van mening is dat er meer asielzoekers in ons land moeten worden opgevangen.

De kwestie illustreert nogmaals de enorme kloof tussen het door de Vlamingen gewenste immigratiebeleid en het beleid dat tot op heden gevoerd wordt. Het aantal in ons land opgevangen asielzoekers piekt maand na maand. Terwijl andere landen de instroom trachten te beperken, wil België qua opvang van asielzoekers één van de beste leerlingen van de EU-klas zijn. De regering beroept zich daarbij op ‘internationale verplichtingen’.

Volgens de prognoses zouden er dit jaar in België meer dan 40.000 asielaanvragen worden ingediend. Alleen al aan asielzoekers komt er dus de bevolking van een stad als Lokeren, Turnhout of Vilvoorde bij. Andere nieuwkomers zoals huwelijksmigranten, Oost-Europese arbeidsmigranten en vanzelfsprekend ook illegale immigranten zijn in deze cijfers niet meegerekend. Men slaat ons om de oren met argumenten dat Vlaanderen nu ‘solidair’ moet zijn en dat we oorlogsvluchtelingen ‘niet in de steek mogen laten’, waaraan dan wordt toegevoegd dat de meesten van hen opgevangen worden in de (arme) buurlanden van de gebieden waar oorlogen woeden. Krachtige emo-campagnes van de pers moeten deze argumenten kracht bijzetten.

Ik riskeer allicht afgeschilderd te worden als ‘asociaal’, ‘egoïst’ of zelfs ‘racist’ wanneer ik het establishment oproep toch ook even te denken aan de toekomst van ons eigen volk. Nu reeds is één kind op drie in Vlaanderen van allochtone afkomst. In mijn eigen stad Genk is 72% van de kinderen onder zes jaar allochtoon, in Vilvoorde en Antwerpen 68%, in Mechelen 67%. In veel andere steden en gemeenten is het aandeel nauwelijks lager. In de stad Antwerpen volgt nu reeds meer reeds dan de helft van de kinderen van het basisonderwijs islamitische godsdienstles. Hoe enthousiast minister Homans ook spreekt over de inburgeringstrajecten die de Vlaamse regering aanbiedt, aan aanpassingsbereidheid ontbreekt het bij vele moslims volledig. Ze troepen samen in gettowijken en vormen parallelle samenlevingen. Onze cultuur interesseert de meesten van hen niet het minst. Niet zelden staan ze er zelfs vijandig tegenover. Niet onze cultuur was trouwens de drijfveer van de moslimimmigranten om hier te komen wonen, wel onze sociale zekerheid. Daarin is bij de huidige immigratiestromen geen verandering gekomen: ‘vluchtelingen’ blijken niet genoeg te hebben aan een veilig land om zich te vestigen, ze willen een veilig land mét een prima sociale zekerheid.

Uit de recentste cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen blijkt dat de meeste asielzoekers die in België een aanvraag doen om als vluchteling erkend te worden, afkomstig zijn uit moslimlanden. De top-4 van de herkomstlanden is: Irak, Syrië, Afghanistan en Somalië. Ons establishment is van oordeel dat iedereen die voornoemde landen verlaat – om welke reden dan ook – hier opvang verdient. Het erkenningspercentage van de asielaanvragen ligt zeer hoog. De doos van Pandora is geopend en het ziet er niet naar uit dat de immigratiestromen snel zullen opdrogen. Dat hoeft niet te verbazen. Met het gulle opvangbeleid is het signaal gegeven dat de poorten van Europa open staan voor alle ‘vluchtelingen’ uit conflictgebieden. Mond-tot-mondreclame doet zijn werk. Het valt te vrezen dat de honderdduizenden vluchtelingen naar Europa er snel miljoenen zullen worden. Een sneeuwbal die zowel in omvang als in snelheid toeneemt.

Moeten we deze islamitische volksverhuizing richting Europa en – voor wat ons betreft in het bijzonder Vlaanderen – zomaar ondergaan en aanvaarden als vanzelfsprekend, als onvermijdelijk? Moeten we zomaar aanvaarden dat ‘internationale afspraken’ ons verplichten al deze mensen op te vangen? Moeten we uit medelijden of solidariteit jaarlijks vele tienduizenden islamitische vluchtelingen in ons land opnemen? Voor mij is ‘neen’ het enige antwoord dat een Vlaams-nationalist op deze vragen kan geven.

Vlaanderen dreigt nu gekoloniseerd te worden door steeds meer niet in onze samenleving in te passen moslimmigranten. Er tikt een demografische tijdbom. Veel Vlamingen beseffen dit. Ze hoeven daarvoor geen ingewikkelde studies gevolgd te hebben. Ze worden immers dagelijks op straat en in de school van hun kinderen geconfronteerd met de realiteit. Vandaar dat ze zich massaal kanten tegen nog meer immigratie. Zijn de Vlaamse politici van regering én linkse oppositie elke realiteitszin verloren dat ze niet meer beseffen wat er aan de hand is? De strijd die de Vlamingen nu en in de komende decennia zullen voeren, is er een van zelfbehoud. Alternatieven voor het huidige opengrenzenbeleid zijn er en die heeft het Vlaams Belang al aangereikt: effectieve bewaking van de buitengrenzen, opvang in eigen regio en een kordaat uitwijzingsbeleid. Wij mogen ons door morele noch door internationale ‘verplichtingen’ laten verhinderen ons te verzetten tegen de kolonisatie van Vlaanderen. Solidariteit? Ja. Maar culturele zelfmoord? Neen!

Geleend bij Doorbraak

10 gedachten over “Vlaanderen dreigt gekoloniseerd te worden

 1. De ogen van onze Gutmenschen zullen pas opengaan als er meer van die
  Mamadoukes oudjes de keel oversnijden en hun ega over het balkon kieperen zoals in het Italiaanse Catania . Liefst een gemakkelijke weerloze prooi , oudjes dus , want anders zouden ze kletsen kunnen krijgen en dat doet “zeer” alhoewel ze in dat laatste geval een schadevergoeding kunnen vorderen via een top advocaat , betaald met ons belastingsgeld . Ik heb geen hoop meer , volgend jaar ga ik op familiebezoek naar Antwerpen , mijn geboortestad , een stad die nu van iedereen is , ook van het krapuul en parasieten , maar niet meer van de Antwerpenaren . Ik hoop zelfs de redactie eens te ontmoeten !

 2. De ogen van onze politieke Gutmenschen zullen pas opengaan als asielers van het kaliber Mamadoussen meer oudjes de keel oversnijden en hun ega’s over het balkon kieperen , zoals in Catania Italie . Liefst weerloze slachtoffers , oudjes dus , want anders zouden ze kletsen kunnen krijgen en dat doet “zeer” alhoewel die helden een schadevergoeding kunnen vorderen via een top-advocaat , betaald met ons belastingsgeld . Ik heb alle hoop reeds opgegeven op beterschap . Volgend jaar ga ik mijn familie in Antwerpen bezoeken . Antwerpen mijn geboortestad , de stad van Rubens die nu van “iedereen” is vooral van het krapuul en de tafelschuimers , maar niet meer van de Antwerpenaren , dat is verleden tijd . Ik hoop zelfs de redactie eens te mogen ontmoeten

 3. Elke moslim wil een goede moslim zijn.
  Hiervoor moeten ze elke dag hun kont uitsteken naar het westen, de westerse en de christelijke cultuur haten en bestrijden.
  De hoofddoek is hét symbool van fundamentalisme, alhoewel hun domgehouden vrouwen dit meestal zelf niet beseffen.
  Wij worden doodsbang bij wat nu gebeurt.
  Onze kleinkinderen zullen waarschijnlijk moslims moeten worden.
  De overheden springen als lemmingen van de rotsen in het wateren en sleuren ons mee.
  Zij proberen ons wijs te maken dat er nood is aan de hoogopgeleide asielzoekers en beschouwen ons als achterlijk.
  Benieuwd welke politieker zich hier als eerste zal laten behandelen door een hoogopgeleide Syrische dokter.

 4. Als Nederlanden kan ik alleen maar zeggen dat ik jullie zorg deel. Ook Nederland krijgt net als Belgie te maken met een vloed van zogenaamde vluchtelingen. Er zijn op internet groepen die zich digitaal organiseren en verzet willen plegen, helaas is dat in de praktijk niet zo gemakkelijk. Wellicht een idee om Vlamingen en Nederlanders te verenigen in deze tijd van bezetting (zo noem ik het maar)? Als er een brede verzetsgroep kan ontstaan maken we misschien een kans. Van onze politici moeten we het niet hebben. Net zoals in de tweede wereldoorlog laat men de oren hangen naar de bezetter.

  • @ Tom,

   ik kreeg een mailtje van Jef Elbers dat hij tevens aan Roeland Van Walleghem richtte met kopie aan Filip De Winter.

   ‘Roeland,

   Vlaanderen zoekt Ruwaard.
   De mosliminvasie van het Westen is volop bezig. Ik wil niet dat het eindigt zoals in ‘Le Camp des Saints’: bijgevolg ga ik in de ‘verzetmodus’. Tegenover de emo-wa

   • vertrokken buiten mijn wil:
    tegenover de emo-wapens die de mohammedanen massaal gebruiken, zoals kinderen, vrouwen, miserie en hulpeloosheid, in afwachting van een ‘jihad’ met echte wapens, moet er zeer krachtig gereageerd worden. Er zou zo iets moeten opgericht worden als een ‘Weergroep Karel Martel (WKM)’ die deze volksverhuizers met letterlijk doorslaggevende argumenten diets maakt dat zij hier niets verloren of te zoeken hebben. Een krachtig verzet – Westerse Weerstand, Vlaams Verweer, Westerse Militanten Orde of hoe het ook mag heten -dient dringend georganiseerd. Natuurlijk bestaat er zoiets als ‘Pegida’ maar dat is me een beetje te Duits, en zeker te soft. De naam alleen al doet me denken aan hondenvoer. En dan die onnozele slogan ‘Wij zijn het volk’, terwijl het Vlaamse ‘Eigen volk eerst’ veel krachtiger klinkt. Ik kan er voor de vuist nog wel enkele verzinnen: ‘Mohammedaan ruim de baan! Moslimratten, rol uw matten! Islam, rot op’ allemaal beter en alleszins origineler dan die geïmporteerde moffenkreet. Vlaanderen is in hoge nood en heeft dringend behoefte aan een RUWAARD. Kunt gij, als geboren, als geboren organisator, uw invloed en uw talent niet aanwenden om zo een Vlaamse bevrijdingsbeweging mee op poten te zetten, over de partijgrenzen heen. Ik wil helpen waar ik kan en met mijn meest efficiënte wapen: het woord.

    Hou Vlaanderen Vlaams!
    Jef.

    Tom,
    we breiden dit uit naar: Hou de Nederlanden Nederlands. Ergens onder jullie moet toch ook een geboren organisator te vinden zijn en wellicht ook een geboren redenaar. Samen de handen in elkaar slaan. Laat het niet langer een oude droom zijn.
    Een lied hebben we:
    Hoort gij de trommel die gaat door de nacht,
    Hoort gij die dreunende slagen?
    Hoort gij die eis en de wil om de macht,
    Op onze schouders te dragen?
    Dietsland dat thans uw vad’ren verraadt,
    Wij gaan de weg die zij gingen.
    Wacht niet de toekomst op onze daad,
    Wij weten ‘t noodlot te dwingen

    Kleinen van geest en bangen van hart,
    Laten zich steeds onderdrukken.
    Maar wie door strijd en door storm volhard,
    Kan niet buigen noch bukken.
    Straks richt zich Dietsland weer overeind,
    Ketens en boeien die springen…
    Onze verdrukking neemt dan een eind.
    Wij weten ‘t noodlot te dwingen.

    Dietsers sta op en let op uw zaak,
    Luister niet naar de ontmanden,
    Ken uw kracht, ken uw taak,
    In deze Nedere-landen.
    Dietsland verschrompeld, klein en verdeeld,
    laat zich niet lang meer verdringen,
    Eens komt de dag dat Dietsland beveelt:
    Wij weten het noodlot te dwingen.

    Nu nog de NIET ONTMANDEN die de handen aan de ploeg slaan.

 5. De zoveelste tekst over het probleem!! Over de oorzaken, de verraders & zetbazen en hun verborgen agenda echter geen woord!!!
  Zolang dat men het niet aandurft de juiste en volledige diagnose van de kanker te stellen, blijft men maar aanmodderen. Het is hier dan ook enkel en alleen een kwestie van “durven”.
  Een nieuwe analyse :
  http://www.contra-magazin.com/2015/09/fuer-die-one-world-der-usa-muss-europa-fallen/
  met de titel :
  “Für die One World der USA muss Europa fallen”
  Als we het hier over de USA hebben, dan hebben we het over de “banksters” en de “illuminati mafia’s”, waarvan het epicentrum zich bevindt in The City (in Londen).
  Voor de rest verwijs ik naar de voormelde tekst, die een goede kijk geeft op wat er zich momenteel afspeelt.

Reacties zijn gesloten.