Golfbrekers

Vlaams-radicale blog: verbonden maar niet aan banden

Golfbrekers

Coburger nieuws

Bij den Taaie en zijn koninklijk gezinnetje valt er weinig opzien-barend nieuws te rapen.  Ze reizen de wereld rond, lachen vriendelijk, drukken handjes, luisteren opmerkzaam, pretenderen alles te verstaan, Zijne Majesteit leest een verhaaltje voor.  Straks komen de obligate kerstwensen en dan een vakantiefoto in de Alpen en het jaar is rond zonder ongelukken.

Broer Lorre daarentegen speelt zijn rol van enfant terrible glanzend.  De boekskes moeten ten slotte ook verkopen.  Vanmorgen hoorden we dat zijn ‘mensenrechten‘ geschaad worden.  Want hij wordt door zijn monarch en het land b veroordeeld tot de isoleercel.   Is grote broer misschien jaloers op Lorre’s populariteit?

Bon, om in de toekomst alle uitschuivers te vermijden, wil hij een handleiding, een soort catechismus van prinselijk gedrag. Wat mag, mag niet?

“Prins Laurent zegt constructief te willen blijven en zoekt nu naar een oplossing, waarin de wet kan worden toegepast zonder dat ze in strijd is met fundamentele rechten.

Hij heeft een protocol laten opstellen waarin de verplichtingen van de prins gedetailleerd worden opgesomd en waarover hij overeenstemming hoopt te bereiken met de federale regering.” (DS)

 

Gerelateerde afbeeldingDikke zever in pakskes.  Om de poen is het hem te doen. Hij krijgt 308.000 euro per jaar plus kindergeld.  Niet in te schatten tot in het hoeveelste gaatje zijn broeksriem zal moeten aangetrokken worden.

In onderstaande video wordt duidelijk hoe moeilijk hij het nu al heeft…

Veel geblaat en weinig wol.  Gerolf Annemans en JM Dedecker interpelleerde al in 2011 over Lorre’s uitschuivers:

Coburger nieuws

7 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Ik vind Laurent een toffe knul; en hij zal meehelpen om gans die koningsgezinde boçel te laten ontploffen, de gewone mens zal dat niet blijven steunen.

  • Beste Roger,
   Er is maar 1 oplossing, heel het koninklijk circus opkuisen. Liever gisteren dan vandaag.

 2. Laurent is ” ziek “. Kunnen ze hem dan niet gewoon op ziekenkas zetten en de controledokter sturen?

 3. Waar blijft die kerel het toch halen*,we hebben migratie uit Afrika nodig *,en niet eens zeggen waarom dan wel!!!Natuurlijk hebben de grote firma’s goedkope werkkrachten nodig om hun eigen burgers onder de knoet te houden over looneisen en werkvoorwaarden,maar dat zegt deze oppergraaier natuurlijk niet!!
  En zou hij wel weten dat die Afrikaners niet komen om te werken maar om te profiteren en hun islam hier komen te verspreiden???Weg met deze EUSSR!!!

  https://sceptr.net/2017/12/juncker-europa-immigratie-vanuit-afrika-nodig/

Reacties zijn gesloten.