12 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Die boerzwan is gewoon een ordinaire huichelaar, die likt liever een coburgersreet dan op te komen voor de Vlaamse republiek.
  Ik moet die huichelaar niet en ik vertrouw die verrader niet.

 2. Geert Bourgeois is zeker een Vlaamse arrivist en in zijn jonge jaren was hij wel een Vlaams nationalist, maar dat is zeer lang geleden

 3. Beetje bij beetje schuiven al de NVA-ers op naar een partij zoals een andere. Bart De Wever doet het nog eens dunnetjes over ; wij zouden geen last gehad hebben van de radicale moslims als we er vroeger tegen opgetreden waren. Waar was hij toen het Vlaams Blok en later het Vlaams Belang dit geregeld aanklaagden ? Steun moest men niet verwachten en hij was degene die het Vlaams Belang bekampte alsof zijn leven er van af hing. Paljas en nestbevuiler is hij en ik beklaag de Vlamingen die op hem gestemd hebben.

  • U moet ze niet beklagen, ik hoop dat zij zelf inzien hoe verkeerd zij hebben gestemd

 4. Dat bewijst dat Belgie in feite twee landen zijn het OCMW Vlaanderen en het hulpbehoevende Wallonie . De grote hamvraag is , hoe is het in godsnaam mogelijk dat een Wallonie dat niet veel te betekenen heeft in alles en nog wat econonmie enz enz , zijn wil kan opleggen , aan een veel machtiger en groots cultureel Vlaanderen. Het is toch onmogelijk dat een bedelaar zijn eisen stelt aan een milde gever . Vlamingen zijn sukkelaars en ja knikkers met als groot en triest voorbeeld…. Bourgeois . Laat de echte Vlamingen of het VB nu eindelijk eens voldoende steun krijgen om heel dat zogezegd Vlaamsch circus richting exit , te schuiven , met bruine zeep . Dan pas mogen we fier zijn op onze guldensporen-voorvaderen

 5. Even ter herinnering, 13 oktober 2001, Geert Bourgeois op het tv-journaal om 19:00 uur, geen woord bijgevoegd of weggelaten:
  Citaat: “Laat dit duidelijk zijn, wij verlaten het discours van met belgië als het kan, zonder belgië als het moet, wij opteren RESOLUUT voor een onafhankelijk Vlaanderen!” Einde citaat.

  • Niet enkel Boerswa heeft zijn “idealen” verloochend. Zijn daar nog Jambon, de kabouter voorzitter van het Vlaams Parlement, kortom heel de N-VA heeft zijn “idealen” verloochend voor de MACHT. Ik schreef het meermaals op Golfbrekers en gelijkgezinde blogs (voor de verkiezingen).” Indien Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt is dit de volle verantwoordelijkheid van N-VA”. Wel we zijn zo ver!!!

 6. De kracht van verandering?
  De enige verandering die ik merk is dat N-VA van Vlaamse partij veranderde naar een Belgicistische partij.

Reacties zijn gesloten.