Carnavalsoptocht of holebiparade?

https://i0.wp.com/www.pi-news.net/wp/uploads/2014/02/Buntesrepublik.jpg?resize=542%2C406Foto: Wir sind bereit! #Sochi2014 kann beginnen. In knapp 30 Minuten geht's los! #WirfuerD

Deze beelden haalden wij van hun eigen facebookpagina.  Commentaren in het www liegen er niet om: “clownparade, holebireclame, gay-parade…”

Opvallen deden ze, de Duitsers.  Alsof ze Poetin een neus wilden zetten.  Onze samenleving is doordrongen van de holebi (en aanverwante experimenten) -ideologie.  De Duitse sportfederatie wil blijkbaar heel de wereld tonen hoe vrij- en ruimdenkend de Duitse natie is.

Ontwerper is Michael Vesper, socioloog, secretaris-generaal van de DOSB (Deutscher Olympischer Sportbund), voormalig minister van sport in NRW, mede-oprichter van de groene partij in 1979 én echtgenoot van de woordvoerster van Bundespresident Gauck.

Het is méér dan een kleurrijk spektakel, het is een politieke verklaring én een uitdaging aan het adres van Poetin.  De andersgeaarden hebben het in korte tijd klaar gespeeld ons een schuldgevoel te geven omdat we normaal zijn.  Omdat we een gezin met vader, moeder en kinderen willen. Omdat we die waarden willen doorgeven.  Omdat we er geen heil inzien dat onze kleuters, vanaf de leeftijd dat ze net uit de luiers zijn, gehersenspoeld worden over de oneindige mogelijkheden van de seksuele decadentie. Omdat we intiem contact ook intiem willen houden.

Wat had die gestrekte arm te betekenen?

Men hoeft het met Poetins politiek niet eens te zijn, maar in dit geval had de provocatie niet het gewenste resultaat.  De Duitsers zijn verbolgen. Wij gaan alleszins nooit meer met dezelfde ogen naar een regenboog kijken.

FT

 

 

 

 

 

2 gedachten over “Carnavalsoptocht of holebiparade?

  1. Zielig , triestig , het wekt alleen maar medelijden op ! Hun bompa’s vielen 73 jaar geleden met een machtig leger Rusland binnen . Nu komen ze terug als een bende clowns en janetten als restanten van het duizendjarig rijk

Reacties zijn gesloten.