17 gedachten over “Zogezegd

 1. Ek sou so dink, ja! Dis tog logies. Maar die NWO slaag meesterlik daarin om 99% van die aardbol te oortuig dat dit die teenoorgestelde moet wees.
  Mark Rutte, Minister President van die piepklein landjie – Nederland – wou nog vir Putin preek oor sy wrede beleid oor homoseksualiteit, toe kyk Putin hom met ‘n vriendelike glimlag aan:”Mnr Rutte, die Olimpiese Spele gaan om sport. Kom ons-twee geniet nou die sport, en laat jy maar jul politiek in Nederland agter!” (Dit is ‘n Internasionaal erkende beleid dat lande nie in mekaar se huishoudelike sake inmeng nie. Die Nederlanders (en dit sluit seker die linkses in België in) is al bekend daartvoor dat hulle ander lande se beleide probeer verander, maar wat sal Nederland sê as Rusland dieselfde sou doen, en Nederlanders vir hul swak buitelandse politiek kritiseer. Putin kon netsowel vir Nederland gesê het:”Omdat julle die Islam in jul land toelaat, mag julle nie die Olimpiese Spele bywoon nie!”

 2. Toen Google zaterdag in de homolobbykleuren verscheen op mijn scherm, stond er een uittreksel van het OIC-reglement onder: ‘Niemand mag om welke reden dan ook gediscrimineerd worden op de OS’
  Werd ZA niet jarenlang de deelname geweigerd?

  • Twee maten en twee gewichten in de sportwereld. Israëlische atleten en sportmensen worden ook herhaaldelijk geweerd.

 3. Ik bedoel vooral economisch. En over Malmö wordt ook veel meer geschreven dan dat er wat gebeurt, net zoals over Molenbeek. Bovendien neem ik die aantallen verkrachtingen met een korrel zout, gezien de reputatie van vrouwen als het op liegen aankomt. Enig bewijs is er immers nooit, zelfs geen blauw plek.

 4. “Bovendien neem ik die aantallen verkrachtingen met een korrel zout, gezien de reputatie van vrouwen als het op liegen aankomt” -dus moet men ook niet al te erg voortgaan op hetgeen je vrouw denkt en er dan waarschijnlijk ook bij zegt, is het niet Raymond?.

 5. Raymond, ik zou bijna nog denken dat ge een “verloren” en totaal verkeerd ingelichte linkse bent.Gelukkig zit ge hier op een rechtse stek waar het woord en de gedachte nog vrij zijn. Want in het omgekeerde geval zou je wel verketterd worden, om te beginnen enkel met woorden. Maar het zou dan wel in het lang en het breed uitgesmeerd worden en zou je over je schouder moeten kijken of kifkif of het cgkr je niet op de hielen zaten. Verder vind ik het wel onbegrijpelijk dat je blijkbaar verkrachting niet ernstig genoeg neemt, als het er minder zouden zijn dan wordt v ermeld, want één verkrachting is er één te veel. Misschien is het voor jou als man niet gemakkelijk om te realiseren wat een verkrachting precies is en de gevolgen ervan, zowel fysiek als mentaal op de slachtoffers.

 6. Gisteren in de krant: ‘Tienermeisje zaait paniek in Berlaar door te beweren dat ze van haar fiets werd gesleurd en onder bedreiging van een mes werd verkracht’. Leugens, zo bleek even later. Voor de zoveelste keer.

  Een interessant artikel over verkrachtingen is er één van de Moeder van alle linkse zenders: de BBC: http://www.bbc.co.uk/news/magazine-19592372

  Een feit is ook dat bv in Engeland nog amper 10% van de aangiften van verkrachting leiden tot een veroordeling

  En idd, mijn eigen vrouw is absoluut geen uitzondering als het op liegen aankomt…

  En die foto van die bebloede vrouw kan idd net zo goed fake zijn. Je moet niet alles geloven wat in de krant staat, en zeker niet wat je in blogs leest. Vorig jaar werd in Zweden een oudere vrouw, die een asielzoeker in huis had genomen, door hem vermoord. Slechts vele maanden later bleek die vrouw niet eens te bestaan, zelfs de naam was vals.

  • Ik moet de eerste maal nog meemaken dat een linkse zender – zoals bv BBC – aandacht gaat schenken aan verkrachten begaan door islamieten. Langs de andere kant kan ik je zo 143 files (met links) opsturen van zwaar gevallen van verkrachtingen, die weer allemaal gelogen zullen zijn volgens je. O ja, geef eens een link naar die zaak van de oudere Zweedse vrouw die zg. niet bestaat, want tot nu toe heb ik niets kunnen vinden over dat geval.
   Dat in England slechts 10% van die misdaden tot een veroordeling leidt – en in België slechts 4% – zegt niets over het aantal verkrachtingen, wel over het knoeiwerk van het gerecht.
   Als laatste: het minimaliseren en/of ontkennen van een verkrachtingen is eigen aan een bepaald geloof.

 7. Toch moeten wij Raymond blijven steunen en hem helpen . Samen met zoveel anderen is hij de juiste richting kwijt .Hij bevindt zich momenteel in een doolhof en zoekt angstvallig naar de uitgang , naar het licht van de waarheid ..Aleloeija

 8. Raymond,
  Graag nodig ik u uit in de ‘ Antwerpse vluchthuizen, en ervaar zelf.
  (er dient bij vermeld te worden dat de slachtoffer heus geen ‘blondjes’ zijn, meestal vrouwen van(de) eigen bodem.
  U bent beschamend voor elk verkracht en gewond vrouwmens, en heel misschien moet u dit zelf eens ervaren, om te weten wat dit met een mens doet,
  ja toch Raymond … ook(doodgewone) mannen worden verkracht.

  Een tip Raymond,
  Wanneer u uw alter eega als leugenaarster omschrijft , is het dan bij u nog nooit opgekomen waarom zij dit doet?
  Gezien uw denigrerende vrouwonvriendelijk kan ik me best voorstellen dat er ten huize Raymond een zekere geremdheid is in openheid, begrip, en vooral respect.

Reacties zijn gesloten.