‘Brexit, een gele kaart voor de arrogantie van de Europese Unie’

‘Laat de brexit een les zijn in democratie voor de Europese elite die het plebs te dom vindt om te stemmen omdat ze de zegeningen van de EU niet begrijpen’, vindt Jean-Marie Dedecker.

‘Het is net dat argument waarmee het vrouwenstemrecht een eeuw lang werd tegengehouden.’ 

Lees verder…

4 gedachten over “‘Brexit, een gele kaart voor de arrogantie van de Europese Unie’

 1. ‘De slachtoffers van de globalisering steken nu hun tong uit naar de Europese elite’

  En Farage steekt zijn tong uit naar zijn Brexit kiezers. Hij stapt als leider uit zijn partij.
  Johnson wuift eens naar diezelfde kiezers en stelt zich geen kandidaat voor het premierschap.
  Met wie hun voeten hebben deze heerschappen gespeeld? Terwijl de Eu-sceptici jubelden over elk woord dat ze spraken dat in hun kraam paste.

 2. “En het vergane Sovjetrijk”!!!

  Als je om je heen kijkt moet je wel vaststellen welke factoren aan het werk zijn.
  Eén van deze factoren wordt direct zichtbaar in bijvoorbeeld de triomf van de onnatuurlijke wereldwijde legalisering van gelijkslachtige ‘huwelijken’.

  Bij andere duurt het misschien wat langer omdat ze niet zo openlijk in strijd zijn met de ‘ouderwetse’ traditie en omdat ze al een hele tijd in de leefomgeving insijpelde.

  Lenin zag de ‘ouderwetse’ boeren en landbouwers als een serieuze hindernis voor zijn revolutie, omdat uitgerekend de boeren met de aarde verbonden zijn, bovendien zijn ze er zich van bewust dat ze als schepsels nietig zijn en omgeven door de geheimen van de schepping, van dewelke ze afhangen.

  De stadsmens is een gemakkelijker slachtoffer en voor de omwenteling meer geschikt, omdat hij in een door mensen gemaakte wereld leeft van fabrieken, machines en robotten. In een wereld van allerlei aarden van ergernis.

  Antonio Gramsci (1891-1937) was de leermeester van de allerbelangrijkste overgang van de revolutie -na Lenin en Stalin- van het harde communisme tot het zachte globalisme.
  Ook voor hem was de boerenstand een gevreesde tegenstander die de revolutie te overwinnen had. Het boerendom met zijn gezond mensenverstand en de natuurlijke orde, was de basis van een gans waardesysteem, het welke nu moet verdwijnen.
  Familie, vaderland, leger, christendom, natuur en cultuur moeten voor een gans anders denken wijken in overeenstemming met een Nieuwe Wereldorde. Om de mensen van hun mentaliteit en traditie weg te leiden moet hun cultuur ondergraven worden. In ieder geval niet meer, zoals in 1917, door een gewelddadige aanval op hun economie maar via een ‘mars door hun instellingen’, door al hun instellingen. De revolutie heet onderwijs, opvoeding, kunst, nieuwsberichten, sport, ontspanning en conversatie. De uitgelezen, zachte manier om de mensen om te vormen en hun levens aard te ondermijnen.

  Gramscis revolutie werd succesvol door de omwenteling van de oude natuurlijke orde in de nieuwe. Het Sovjetrijk en het communisme kregen andere namen: Nieuwe Orde rijk en globalisme.

 3. ‘PVV, VB en FN hebben een socio-economisch links programma en de laatste zelfs een communistisch’

  Een bepaald links gedachtengoed, denk aan al die legaliseringen, roept inderdaad bij rechts geen weerstand op.

 4. JMDD heeft blijkbaar nog nooit gehoord van de NWO en wie daar achter schuil gaat. (=de banksters en de occulte machten).
  Of hij durft het in alle geval niet schrijven.
  Hij schijnt ook niet te weten dat de EUSSR deel uitmaakt van dit NWO project, dat er in eerste instantie opgericht is het Avondland te vernietigen.
  Hij schijnt ook niet te weten wie er de praktische uitvoering in handen had, na WO II :
  http://www.blacklistednews.com/The_EU_%E2%80%93_A_CIA_Covert_Operation/50918/0/38/38/Y/M.html
  met titel :
  “The EU – A CIA Covert Operation”
  Bij de wapens die worden ingezet zijn o.a. de euro zelf, de massale invasies, drugs, misdaad, afbraak van het gezin en onderwijs, het promoten van alle mogelijke vormen van decadentie, en ook parasitisme, enz..en dit alles cfr de principes van het cultureel marxisme zoals dit verkondigd werd door de Frankfurter Schule..
  Er gaat dan ook veel meer schuil achter deze Brexit , dan men op het eerste zicht zou kunnen denken. Ik verwijs naar mijn vorige reacties.
  JMDD heeft blijkbaar ook niet de minste moeite gedaan om op internet wat kritische bronnen op te zoeken of te doen opzoeken.
  Een recente en onverdachte bron, heeft blijkbaar in de kaarten laten kijken van de banksters. Zoiets gebeurt nooit per toeval.
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/07/05/rothschilds-plan-fuer-die-eu-nach-brexit-von-seinen-beruehmten-agenten-offenbart/
  met citaten :
  “Rothschilds Plan für die EU nach Brexit – von seinen berühmten Agenten offenbart
  5. Juli 2016 von beim Honigmann zu lesen
  Posted by Anders
  Nach dem Brexit-Referendum schrieb Rothschild-Agent George Soros auf seiner Propaganda-Website, “Project Syndicate 25. Juni 2016, eine gedanken-erregende Einlage: Vorerst weissagt er die Auflösung nicht nur Grossbritanniens, sondern sogar der EU (Sein Meister zieht an den Saiten seiner Freimaurer-Marionetten).
  syndicate-supporters2
  Dann kommt der Abschlusssalut auf “Project Syndicate 25 June 2016: “Die EU steuert auf eine unordentliche Auflösung zu, die Europa schlimmer dran lassen wird, als wenn die EU nie ins Leben gerufen worden wäre”.
  syndicate-supporters
  Jedoch, wir dürfen nicht aufgeben. Zwar ist die EU eine fehlerhafte Konstruktion. Nach Brexit, müssen wir alle, die wir an die Werte und Prinzipien glauben, die zu wahren die EU entworfen wurde, uns zusammenrotten, um sie (die EU) durch gründliche Rekonstruktion zu retten. Ich bin davon überzeugt, dass wie sich die Folgen des Brexits in den nächsten Wochen und Monaten entfalten, immer mehr Menschen uns (Soros / Rothschild und ihren Anhängern) beitreten werden. ..
  …..The New American 1 Febr. 2016: Die Öffentlichkeit wird jetzt zunehmend empört. Tatsache ist, wie The New American in der letzten Woche zeigte, dass auch die Establishment-Kräfte, die für das Chaos verantwortlich sind, es jetzt anprangern…..
  ……Hier kommt Soros’ Medizin.
  Rothschilds Banker-Dynastie-Protegé und Hedge-Fonds-Chef-Milliardär, Soros, spielte eine entscheidende Rolle und hier bei der Förderung der unzähligen Kriege und des Tsunamis von Flüchtlingen nach Europa, die durch diese Kriege ausgelöst werden.
  Doch nun, wie andere Establishment-Stimmen, weist Soros auch auf das Offensichtliche hin: Die EU sei durch den plötzlichen Zustrom von gut einer Million islamischer Flüchtlinge im letzten Jahr “am Rande des Zusammenbruchs“.
  Es ist kein Zufall, dass Soros auch Ideen zur Lösung hat: Die “Lösungen” ziehen mehr Globalismus für Europa, Afrika und den Nahen Osten nach sich – zusammen mit weniger Souveränität, Selbstverwaltung und Freiheit……
  ….Kommentar
  Diese London City Bankster-Geier mochten es immer, Chaos zu schaffen und dann die Vermögenswerte (Ergebnisse der harten Arbeit anderer Leute) der Völker zu Tiefstpreisen zu kaufen. Der Zusammenfall Europas eröffnet Zugang zu Ankäufen zu Brand-Ausverkaufspreisen – sowie mehr Globalisierung des rothschild-dominierten Kontinents (Rothschild kontrolliert ihn de facto schon).”(=einde citaat).
  De volledige tekst is echter van belang, maar is niet geschikt voor gevoelige lezers, gezien bepaalde paragrafen, die echter anderzijds meer dan duidelijk zijn.
  Van belang in de citaten is het , “Project Syndicate 25. Juni 2016.
  De inhoud ervan is reeds gedeeltelijk beschreven in het boek :
  “The Sydicate -The story of the coming world government” van Nicolas Hagger.
  Het boek werd uitgegeven in 2004!!
  In feite is het ganse gebeuren rond de Brexit terug te brengen tot het NWO principe :”Problem-reaction-solution” . En alles verloopt dan ook volgens plan en het motto :”ordo ab chao”.
  In de huidige stand van zaken komt het er op aan te weten wat er werkelijk gaande is. Alle euforie is hier misplaatst, alleen het grootst mogelijke wantrouwen is hier noodzakelijk.

Reacties zijn gesloten.