17 gedachten over “Nigel Farage “wil zijn leven terug”

 1. Hoe ver kan een mens gaan om zijn “ideaal” te bereiken. Zijn missie is volbracht, maar wie gaat ze afmaken???

 2. LAFAARD. Eerst 450 miljoen mensen in chaos storten en dan bang om verantwoordelijkheid te nemen!! Hopelijk zal bij veel mensen hun frank vallen voor ze zich nog verder laten misleiden door deze volksmenners. BAH

  • Je moet eerst eens lezen wat zijn beweegredenen zijn. Of werd Farage onder druk gezet? Chaos? Kan best zijn dat het de beste beslissing van hun leven is.

  • @Pim
   Geen frank; Ponden,en goudkoers.God save the Union Jack for 450 mil.people…

 3. ‘I want Britain back’ ‘I want my life back’ ‘I did my bit’.

  Goed, maar hij had wel vooraf klare wijn kunnen schenken. Of was het de bedoeling dat hij het ‘stay’ kamp een boost wou geven. Een hart onder de riem voor toekomstige ‘exit’ referenda kan je moeilijk noemen.

  • De beslissing van Farage is dermate tégen zijn persoonlijkheid, tégen zijn karakter en aard, dat er meer moet achter zitten. Dit is niet dezelfde Farage die in het EU-parlement duidelijk genoot van zijn overwinning. Hij had toen geen sikkepit ingeboet aan strijdlust. Er is – naar alle waarschijnlijkheid – meer aan de hand. En er zijn middelen genoeg om iemand onder druk te zetten, waarbij een doodsbedreiging van zijn eigen persoontje nog de minste is. Of we het ooit te weten zullen komen? Misschien later, als hij zijn memoires op papier gezet heeft. Als de chantage geen doel meer kan raken.

   • Als die beslissing even gaan liggen is, kan je het ook anders bekijken.
    Maakt hij de weg vrij voor ander talent met doelgericht denken binnen zijn partij. Zelf vindt hij dat hij zijn doel bereikt heeft en kleeft hij niet aan zijn zitje zoals we van politici gewend zijn. In ieder geval zegt hij als steun en raadsman ter beschikking te blijven.

    • Ik deel u mening,Brexit was het laatste heeft Farage trouwens ook aangekondigd.

     Verder begrijp ik de reacties van de grootlichten niet(lafaard ed.)Farage heeft getrotseerd en de weg vrij gemaakt realiseer u dat.
     —-
     redactie
     idd. Farage heeft het overleefd, Pim en … niet.

     Het EU instituut is een dermate schandaal!

     • Enerzijds kan ik begrip opbrengen voor Farage anderzijds , Filip Dewinter krijgt ook doodsbedreigingen , het verschil tussen moed en oeioeioei . Maar ze hebben in GB een stapje vooruit . In London hebben ze al al een Moslimburgermeester die enkele keren per dag zijn matje uitrolt om “Allah” te danken . wanneer is Brussel aan de beurt !

     • Je weet niet wat er intussen gebeurd is en wat de pers niet ‘mag’ publiceren.

 4. Wat ik nooit zal vergeten is de prachtige uitspraak richting die schijnheilige uit Genesius Rode. Het was zelfs nog zachtjes uitgedrukt want die griezel uit Genesius Rode is levensgevaarlijk en voor 100% ONBETROUWBAAR..
  Natte dweil en lage bankbediende…., heerlijk, goed dat Nigel zich verontschuldigd heeft tegenover ….. de lage bankbedienden.

 5. In elk geval vind ik hem geen verrader, zijn uitspraak over de Belg die ooit voorzitter was van de unie blijf ik waarderen.

 6. “450 miljoen mensen in chaos storten” … Waar was die chaos dan ? Op de maan ? Of in Pims dromen ? Ik zou Pims telraam wel eens willen zien …

  • ja Wim, als er dan chaos zou zijn, de oorzaak ervan is niet te zoeken bij Nigel Farrage hij is de boodschapper, maar bij de echte actoren, de professionele gebuisde politiekers die de overgrote meerderheid uitmaken van de Europese leiders die hun idiote denkpatronen aan ons willen opleggen, en dan nog wel “in onze naam”. Faut le faire!

 7. Ik trek de aandacht op mijn reacties op de publicaties :”De haatcampagne tegen ‘Leave’… en “De Judaskus….”.
  Leg deze naast en elkaar..en het zou toch moeten duidelijk zijn.
  Zie ook een twitter bericht :
  “Henry Makow
  ‏@HenryMakow
  Freemasons obey their Master Mason. First Boris Johnston, now Nigel Farage quit. What will become of Brexit” (=einde bericht).
  Nog een bron :
  http://www.info-direkt.eu/wer-hat-farage-erpresst/
  met citaat :
  “Überraschend trat heute (Montag) Nigel Farage zurück. Die erste Frage, die Mainstream-Medien natürlich nicht stellen: Wer hat ihn unter Druck gesetzt? Denn es ist schon auffällig: Immer, wenn Europas Völker ein Votum abhalten, welches nicht dem Willen von Eliten und Finanz-Mafia entspricht, treten sie eiligst „aus freien Stücken“ zurück. “(=einde citaat).
  Nog een bron :
  http://www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/27490-Nigel-Farage-Brexit-Gegner-drohten-mit-Vergewaltigung.html
  met citaat :
  “Wessen Geistes Kind die rechten Gegner des Brexit sind und wie sehr sie vom Hass geleitet werden, offenbart ein Vorfall aus England.
  Nur wenige Stunden, nachdem die Labour-Abgeordnete Jo Cox erstochen und erschossen wurde, drohte ein Rapper in England dem UKIP Vorsitzenden Nigel Farage damit seine jungen Töchter von einer grossen Gruppe muslimischer Migranten vergewaltigen zu lassen, berichtet express.co.uk.
  Der Rapper Lunar C, dessen wirklicher Name ist Jake Brook ist, twitterte:” Hier ist ein Bild von mir und meinen Freunden auf dem Weg zu Nigel Farages Töchtern.” Laut seiner Ankündigung sollte symbolisch die ganze Gruppe auf dem Bild Sex mit den Töchtern des UKIP-Vorsitzenden haben. Die beiden Mädchen sind neun und 15 Jahre alt.
  Der Rapper aus Bradford in England entschuldigte sich später für seine Bemerkung und löschte den Tweet.
  Nigel Farage hat auch aufgrund solcher Drohungen gegen sich und seine Familie heute das Amt als Parteivorsitzender von UKIP niedergelegt.
  “(=einde citaat).
  In dit bruggetje is er ook het originele “twitterbericht met foto!!”
  Nu Farage weg is, lijkt het einde van de UKIP dan ook in het zicht. Een UKIP die in de eerste plaats diende als wapen tegen de British National Party.
  Komt toch bekend voor !!!!
  Zoals ik reeds in vorige reacties vermeld heb, zitten we met de Brexit met een hoop verborgen agenda’s, waar er op hoog niveau gepokerd wordt tussen de verschillende clans.(in een zelden geziene sfeer van leugens en bedrog).
  Men dient dan ook een onderscheid te maken tussen :
  1. de voorstanders en tegenstanders van de Brexit, en het waarom,
  2. diegenen die er voordelen of nadelen bij hebben, maar die niet noodzakelijker- wijze dezelfden zijn als deze vermeld onder punt 1.
  Met Farage zien we nog eens de nefaste rol van de “vrijmetselarij”, als een supranationaal crimineel syndicaat.(in samenwerking met de “banksters”), dat actief is achter de NWO.
  Zoals steeds komt het er op aan zich niet door de emoties te laten meeslepen, maar achter de schermen pogen te kijken. Het is daar dat de echte machten zitten en de beslissingen genomen worden.

  • Lovernaar,

   de zinnen van Farage – die Info-Direkt aanhaalt – op de dag van de Brexit overwinning, wil ik aan je reactie toevoegen voor hen die wat moeite hebben met het Duits:

   ‘we hebben tegen de multinationals gestreden, tegen de banken, tegen de grote politiek, tegen leugen en corruptie. We zegevierden zonder een schot te lossen, alleen met harte overtuigingskracht, in ons land.’

   Het stelt dan ook dat dit geen woorden zijn van een man die zijn terugtrekking voorbereidt en wijst erop dat zijn zin ‘ik wil mijn leven terug’ veelzeggend is.

   Wat mezelf betreft: uit teleurstelling gaf ik te rap commentaar op die terugtrekking. Hij moet voor het establishment een gevaarlijk man zijn – wat uit zijn woorden blijkt – en zal zijn redenen hebben om even(?) naar de achtergrond te verdwijnen. Hij is alleszins geen Brexsack zoals Bild in zijn kop schreef.

   • Anna,
    Ik begrijp de eerste reacties van ontgoocheling.. men kan immers niet onmiddellijk alles zien en weten . Gezien de belangen die er op het spel staan voor de machten achter de NWO.. zal men dan ook niet toelaten dat de eerste de beste hun project in gevaar brengt. Ik heb de toespraken van Farage bekeken op T.V. Wat zeker de doorslag moet gegeven hebben is de uitspraak : ” ..zonder een schot te lossen….”. Dit is een openlijke verwijzing naar de door het regime gepleegde moord op Jo Cox. Zoiets doet iemand op dat niveau niet ongestraft.
    Als Farage vrijmetselaar is, dan zal de keuze ook heel eenvoudig geweest zijn : “dood of levend…”.
    Na het referendum was zijn rol dan ook uitgespeeld.. en dit geldt dan ook voor de Ukip.
    Farage wordt dan ook aangevallen..en de aanvallers weten maar al te goed, dat hij zich niet kan en mag verdedigen over de echte oorzaken van zijn terugtrekking. Hij moet immers zwijgen.
    Ik verwijs ook naar een recente reactie waarin de plannen van de Rothschilds worden onthuld door Soros.
    T..a.v. Gina :
    Pim werd in opdracht van dezelfde machten vermoord als diegenen die schuil gaan achter de NWO.
    Farage heeft het echter maar voorlopig overleefd.. op dit ogenblik een ongeval zou te veel opvallen.
    Er is nog een ander voorbeeld : Ward Beyssens, logeman, die verdronk in een vijvertje, toen hij plannen had een coalitie te vormen met het Blok in Antwerpen.
    Velen onderschatten echter nog steeds het gevaar van wat er achter deze NWO schuil gaat.

Reacties zijn gesloten.