Bracke zet tekortkoming recht

MM900236531[1]Siegfried Bracke zet fout recht

“BREAKING NEWS 1 : Siegfried publiceerde plots zijn jaarrekeningen

Wonderen zijn de wereld niet uit. Was het een paasbiecht die het hem deed ? Of de 80 000 page views van deze gloednieuwe website? Met als een van de toppers deze Siegfried Bracke pagina ? Het gestalk op Facebook en Twitter ? Een goed gesprek met Bart of Jan Jambon ?”

“Een verkozene des volks die zich niet aan de wetten van het Belgische volk houdt, neen, dat kan niet. Hij legde onlangs nog de eed af dat hij zich zou houden aan de wetten van het Belgische volk. Dus. Bovendien is de man in de NVA goed omringd met specialisten in het vennootschapsrecht. Kan hij het niet even vragen aan Jan Jambon, die publiceert dat toch ook niet ook voor zijn plezier ? Of aan Peter De Decker, de nieuwe grote specialist. Of aan een van die vijf-volgens Jambon zes – fiscalisten van de NVA die Alex Haelterman tegenspreken, maar die liever anoniem willen blijven. Of aan Sarah Smeyers https://docs.google.com/file/d/0BxK5b-ZV78WbVTUtVUpHOGdrcUk/edit?usp=sharing, dat Aalsters NVA parlementslid dat onlangs nog op een adres in Knokke een bvba begon die zich op dat soort van administratieve en juridische dienstverlening toelegt.”

Lees hier meer over de financiële toestand van praatjesmaker Bracke en nog enkele verwante  nieuwtjes over partijgenoten.

http://helpderijken.com/siegfried-bracke/