12 gedachten over “Biogas?

 1. Ik moet toegeven , de groene partij denkt aan alles . Een massa Fluchtelinge die allemaal bio-gas produceren met geluid , zonder geluid , met stank zonder stank. Ge kunt er elektriciteit mee opwekken , voertuigen mee tanken inplaats van LPG gas FBG – Fluchtelinge- Bio-Gas . Ik geloof dat bonen en bloemkool niet haram zijn , die geven een hogere productiviteit .

 2. Die Grünen: het ergste wat D te bieden heeft. Dan nog liever een VW of Audi.

 3. Teleurstelling voor de groenen. De Duitse pers meldt dat sinds het begin van de Russische luchtaanvallen op Syrië 120.000 mensen zijn gevlucht. Dat is verbazend minder dan de voorbije 48 maanden toen Amerika en Israël zijn luchtaanvallen uitvoerden. Over die periode vluchtten volgens diezelfde pers 11 miljoen mensen. Dat cijfer geeft als resultaat dat er 230.000 mensen/ maand zijn gevlucht. 230.000 – 120.000 = 110.000, voelen zich momenteel 110.000 mensen veiliger, omdat ze bleven waar ze waren? Om de mededeling volledig te maken er werd nergens vermeld dat die 120.000 gevlucht zijn voor de Russische luchtaanvallen.

  • Neem jij contact op met de nullenzender of doen wij het? Misschien zit er een uitnodiging bij een “duidingsprogramma” in. (Grapje, Anna!)

  • Vlg Amnesty Int deed Assad 60.000 Syriërs ‘verdwijnen’. Ik weet ze echter zitten: hier!!

 4. Drei Millionen Flüchtlinge drängen bis 2017 in EU.

  56 Kommentare

  Jetzt kommentieren

  Verwandte Themen

  UNO

  Alle Themen

  Die EU-Kommission erwartet bis 2017 die Ankunft von drei Millionen weiteren Flüchtlingen in Europa. Das erklärte die Brüsseler Behörde am Donnerstag in ihrem Wirtschaftsausblick für die Jahre 2015 bis 2017. EU-Wirtschaftskommissar Pierre Moscovici erklärte, der Flüchtlingsandrang werde eine “schwache, aber positive” Wirkung auf das Wirtschaftswachstum in der EU haben.
  Bron: http://www.krone.at/Welt/Drei_Millionen_Fluechtlinge_draengen_bis_2017_in_EU-Neue_Prognose-Story-480582

 5. “Asielzoekers” tot een beambte van de dienst asielaanvragen in Beieren:
  “En wanneer krijg ik nu mijn huis en mijn auto?”
  Citaat:
  Ich stelle fest, dass die Meisten mit völlig unrealistischen Vorstellungen und Erwartungen hierher kommen. Sie fragen mich oft: “Wann bekomme ich mein Haus und mein Auto?” Diese fälschliche Vorstellungen, die vor allem durch die Schlepper vermittelt wurden, gilt es erst einmal abzuschwächen und ihnen zu erklären, wie das ganze Prozedere vonstatten geht.
  Bron: https://www.unzensuriert.at/content/0019122-Asylkoordinatorin-Sie-fragen-mich-oft-Wann-bekomme-ich-mein-Haus-und-mein-Auto

  • Ik twijfel er geen moment aan dat ze allemaal een woning en een auto krijgen, op afbetaling weliswaar, een nieuw KdF-programma zeg maar, incl vakantie in hun eigen land. Zo dolgelukkig zijn de duitsers met hun moslims.

 6. Niks nieuws onder de zon… toen men in 1959 aan de Congolezen vroeg wàt eigenlijk de (toekomstige) “indépendance” inhield, klonk het steeds:
  “Avoir un Impala blanc, une femme blanche, une maison en briques et… ne plus jamais devoir travailler” {:oD
  Een witte Impala KRIJGEN (Impala was destijds hét luxemodel van auto), een blanke vrouw, een stenen huis (i.p.v een bladerenhut / of er ééntje met muren van gedroogde koeienmest) en… (natuurlijk) Nooit meer moeten werken.
  Tegenwoordig scheelt het niet veel meer: een gratis onderdak, gratis vreten, en voorlopige verblijfsvergunning (de tutuuut is nog wachten tot Sinterklaas, of de Kerstman) .
  Wijven die verzot zijn op exotisch vlees zijn geen zeldzaamheid meer en “leefGELD” komt er nà erkenning als “vluchteling”.
  Géén nood hoor, de domme belgen zullen hun nikkel wel twee jaar (en misschien NOG)-langer afdraaien om alles te bekostigen. 🙁

Reacties zijn gesloten.