5 gedachten over “Binnenkort een beklijvende reportage bij Vranckx

 1. En meteen is het betere bochtenwerk weer ingezet na de moslimaanslag in zweden!!De pamper journalisten wringen zich weer in allerlei bochten om zeker om zeker de woorden moslim en islam niet te moeten uitspreken!!!De kopjes gaan weer mooi in het zand en het heeft natuurlijk niets te maken met islam of moslims!!!Denken die daar nu werkelijk bij de nullenzender dat de burgers die leugens nog blijven slikken???Niet Rusland is de vijand maar islam en moslims!!
  http://www.hln.be/hln/nl/39526/Aanslag-Stockholm-truck-rijdt-in-op-mensenmassa/index.dhtml

 2. Och de “Groten” der aarde , de voor het “zeggenhebbers” zullen er niet wakker van liggen. Hoeveel protesten waren er niet voor die Vietnam oorlog , heeft het iets uitgehaald ? geen lap,nougatbollen . Ze verdedigen zogezegd hun belangen , wat voor belangen hadden ze in Vietnam , welke belangen hebben ze in Syrie.?…
  omwille van humanitaire redenen ? Het is mijn overtuiging …er bestaan twee soorten van politiek , hetgeen wij mogen weten via de media en een politiek die het daglicht niet mag zien , waar wij niets van (mogen) weten

 3. Hetgeen ik niet voor mogelijk had gehouden is nu toch gebeurd, de mollen in de administratie zijn erin geslaagd om Trump van mening doen te veranderen.

  Ik , die geloofde in hetgeen Trump beloofde, om een oplossing met Rusland te vinden voor Syrïe, zonder bombarderen, ben dan ook zwaar ontgoocheld in deze omslag, die ons zeker korterbij een wereldconflict brengt.

  Mijn euforie bij de overwinning van Trump op het Clinton(Obama)kamp breekt mij dan ook zuur op.
  Ik was er persoonlijk, heilig van overtuigd, dat enkel de belofte van Trump om te komen tot een tot oplossing voor Syrïe, in samenwerking met Rusland, de enige goede oplossing was, met in het achterhoofd de vermijding van een wereldconflict.

  Nu echter blijkt dat Trump slechts een harlekijn is die door de oorlogszuchtige haviken gemanipuleerd blijkt vrees ik het ergste.

  Vriendelijke groeten

  • Beste mdb . Ik deel uw mening Trump tijdens zijn verkiezingscampagne zegde hij “Ik ben een winnaar , ik verlies zelden” Hij is nu volop bezig te verliezen

   • Graag sluit ik me daar bij aan, mijn vertrouwen in president Trump heeft een flinke deuk gekregen. Om niet te zeggen dat ik een volledig nieuwe carrosserie nodig heb.

Reacties zijn gesloten.