Beelden uit het democratische Oekraïne…

… die de nullen- en kleuterzender nog niet bereikt hebben

Vrhfstdts (en EUSSR / VSA) vriendje Poroshenko deelt gadgets uit n.a.v. de verkiezingscampagne :

screenshot Vicenewsscreenshot Vicenewsscreenshot VicenewsDe filmfragmenten zijn te zien vanaf 02’44”.  We winnen de vrede, stelt hij.

Met dank aan De Vierde Onmacht, ZDF en Vice News.

FT

7 gedachten over “Beelden uit het democratische Oekraïne…

 1. En ondertussen zit Europa met de ongeoogste peren. (het kunnen niet altijd gebakkenen zijn, nietwaar ?)

 2. Google en youtube kunnen nuttig zijn, helaas spelen ze net als journalisten de onwetendheid in hun holle buik uit tegenover hun lezers/kijkers, hun geklets verkopen ze voor waar. En de machthebbers, die weten dat de leugen de wereld regeert, spelen daar maar graag op in. Bovendien laten tal van artikelen op Google ons zien hoeveel dwaalwegen er zijn en hoever we kunnen afdwalen wanneer wij ons uitsluitend daardoor laten leiden.

 3. Heel slecht, met nationaal socialistische symbolen, beschilderde helmen. Dat blijft in. Voor het overige zou Vrhstdt het verschil eens moeten leren tussen fascisme en nationaal-socialisme.

 4. Als men de toestand in Oekraïne wil beoordelen dan dient men eerst te kijken wie daar werkelijk aan het bewind gekomen is, en wie daar de nieuwe bewindhebbers aan de macht heeft gebracht. Een kleine tip =Victoria “fuck the EU” Nuland!!.
  Het zijn niet de nazi’s die verantwoordelijk waren voor de “holodomor”=6 miljoen doden.
  En wie speelde een hoofdrol in deze holodomor… inderdaad diezelfden die vandaag aan het bewind zijn. Dit is dan ook de reden waarom er valselijk wordt over gezwegen.
  Het is dan ook logisch dat er in Oekraïne anders wordt gekeken naar het verleden, en naar het 70 jarige Sovjet-Russische terreur verleden, dan hier in het Westen. Ik heb dit ook kunnen vaststellen in Talinn en Riga in de bezettingsmusea.
  (het gaat hier wel over de sovjet-bezetting, die in elk van die landen het leven heeft gekost aan één derde van de bevolking=ongeveer 500.000inwoners per land.) .
  De toenmalige Duitse inval werd beschouwd als een bevrijding.. uitgezonderd
  natuurlijk door de sovjet -collaborateurs.
  Momenteel wordt de Oekraïense bevolking voor de zoveelste maal misbruikt door de actuele machthebbers in het conflict met Rusland, dat gaat over olie-gas-pijpleidingen en het Midden Oosten. Het land wordt ondertussen geplunderd door de oligarchen en maffioso’s zoals dit ook al het geval was tijdens de holodomor.
  Dit is het drama van het Oekraïense volk…

  • Veel destructiever dan de wapen fabrikanten zijn de geld-trafikanten, ze houden het wereldgebeuren in hun hand.
   Intussen verklaarde de Amerikaanse stafchef, Denis Mc Donough, tegenover de joodse journaliste Raddatz ‘We are at war with Isis’ Obama zegt dat dit een actie tegen Isis is, maar dat is het niet. Het is oorlog, aldus Mc Donough. Kerry zoekt verdere bondgenoten en Obama bereidde deze oorlog voor zonder debat tussen het Witte Huis en het Pentagon. Verder zei Mc Donough ‘we use our unique capabilities in support of others on the ground’. Typisch Amerikaans bombarderen vanuit de lucht zonder zich te bekommeren om burgerslachtoffers.

 5. Alle gekheid op een stokje: Zou Verafstoot niet beter zijn Gentse rechters naar Oekraïne sturen?

Reacties zijn gesloten.