6 gedachten over “Barbara Pas in debat 7de Dag

 1. Ik kneep in mijn wang om zeker te zijn dat ik niet droomde….

  Wat gebeurt er toch allemaal in Belgie met die regering ?………………………………………………………….

  Als er maar geen aanzuig effect van komt …is dit een grap of zo ?

  Uit de kas van de gemeente, ik dacht dat er geen geld meer was?

  Koksijde werft dertig prostituees (m/v/x) aan

  « 26 JANUARI 2016 »

  De Gemeente Koksijde wil dertig halftijdse sekswerkers aanwerven. Die moeten de opgekropte frustraties van de mannelijke bewoners van het opvangcentrum voor asielzoekers helpen kanaliseren.

  Vanden Bussche wil de noden lenigen waar de asielzoekers mee hebben te kampen.

  Burgemeester Marc Vanden Bussche (Open Vld) noemt de beslissing een preventiemaatregel, na diverseincidenten met asielzoekers in zijn gemeente. ‘Je kunt de ogen sluiten en de problemen verbloemen, maar je kunt ze ook bij de bron aanpakken. Een aantal van onze mannelijke asielzoekers zit met een probleem, en we willen hen daar proactief bij helpen, in het belang van onze gemeente’, zegt de liberale politicus.

  Vanden Bussche ontkent dat de nieuwe aanwervingen officieel prostituees zijn, onder meer om aanklachten van souteneurschap te vermijden. ‘We hebben één en ander juridisch onderzocht en wat we doen is 100 procent wettelijk. Het gaat hier niet om prostituees, maar om sekswerkers, die door de gemeentekas zullen worden betaald. Het gaat om vrouwen, mannen en she-males, die de asielzoekers naar hartenlust kunnen besnuffelen, aanraken en zachtjes vastgrijpen. Maar wel altijd onder nauw toezicht van de sociaal werkers van het asielcentrum.’

  Het Federaal Agentschap voor de Opvang van Asielzoekers (Fedasil) steunt de maatregel en gelooft dat de sekswerkers veel problemen kunnen voorkomen. ‘Dergelijke initiatieven verdienen onze steun’, zegt staatssecretaris Theo Francken (N-VA). ‘Zolang ze geen aanzuigeffect creëren.’

  Theo Francken:
  ‘Dergelijke initiatieven verdienen onze steun. Zolang ze geen aanzuigeffect creëren’

  Fedasil zal een speciale werkruimte voorzien voor het nieuwe personeel, binnen het opvangcentrum. ‘We denken daarbij aan een klein zwembad, of misschien een ruimte die eruitziet als een treincoupé.

  We willen de gemiddelde Syriër of Afghaan een vertrouwd kader bieden waarin hij zijn seksualiteit ongestoord en in alle legaliteit kan . . . . enz, enz

   • Theo Francken:
    ‘Dergelijke initiatieven verdienen onze steun. Zolang ze geen aanzuigeffect creëren”””””””
    Den Theo mag op zijn twee oren slapen , er is totaal geen sprake van een “aanzuigingseffect” absoluut niet.
    Volgen , volgen maar, liebe fluchtelingen , om aan uw noden te voldoen hebben wij sex-personeel ter beschikking zelfs de “poep” liefhebbers komen aan hun trekken , dank zij de burgermeester van Vanden Bussche . Het wordt een knelpuntberoep , nieuw voor de VDAB , de goe-doeners. Willkommen fluchtelingen en laat het niet aan uw hartje komen ……geen zuigeffect Francken ?

  • Zie onderaan… “humor”. Al moeten we erbij vertellen dat dit voorstel in Duitsland wel degelijk gelanceerd werd…

   • Dat dacht ik eerst ook . Ik heb alles terug geopend maar vindt nergens”Humor” trouwens ik heb dat geheel aan U doorgestuurd. Indien het toch humor zou zijn , zou die burgemeester en Francken dan zomaar hun naam laten gebruiken voor “Humor” er zijn een 18 tal reacties op gekomen . Ik hoop echter dat het inderdaad een grap was , want dat zou inderdaad een brug te ver zijn . Laten we hopen dat dit soort aanpak in Duitsland ook als grap werd bedoeld .

    • Toch wel, zie onderaan. Bovendien is De Rechtzetting een satirische webstek.

Reacties zijn gesloten.