Anti-Lebensborn

Dat de demografie in West-Europa van dag tot dag verandert is u wellicht bekend. Terwijl de oorspronkelijke bevolking in vele gevallen beslist heeft om zonder kinderen door het leven te gaan, worden onze contreien overspoeld door ware volksverhuizingen uit de zandbaklanden. Met alle noodlottige gevolgen van dien. De intelligentie verdwijnt, domheid wordt het nieuwe normaal. En in Duitsland wordt dit nog in de hand gewerkt door de nationale tv-zenders ARD en ZDF.

Beide zenders hebben in de vorm van een coproductie een programma uitgewerkt, dat “het probleem bespreekbaar wil maken”, nl. ervoor te zorgen dat er geen nakomelingen geproduceerd worden, ja zelfs, dat jonge tieners zodanig gehersenspoeld worden dat ze na het bereiken van de volwassen leeftijd, ervoor zullen kiezen zich met een medische ingreep te laten steriliseren zodat er geen ongewenst leven kan ontstaan. Kortom: omgekeerd Lebensborn.

Maak kennis met „Sterilisation mit 22: Der Traum vom kinderlosen Leben“: Vrij vertaald: “Je bent jong en je wilt wat. Je wilt ongebonden leven. Zonder handenbindertjes. Dàt kan: vier je 22ste verjaardag met een sterilisatiefeestje!”

En wie mocht erover duiding geven? Een homo, een lesbienne, een bio-Turkse-met-Duitse-pas, een transgender-lesbienne (met sympathie voor Antifa) en het milieu rond de linkse KüfA (Keuken voor allen). Ze klagen dat ze dikwijls op ongeloof stuiten bij dokters en hun familie, dat dokters ronduit weigeren hen “te behandelen”. En een doktores die vindt dat ze slechts een technische uitleg hoeft te geven hoe de procedure zal verlopen.

Daarentegen werden meisjes en vrouwen met een babywens niet naar hun mening gevraagd. Wel werd er giftig omgesprongen met de stelling dat ca. 20% van alle ouders spijt hadden dat ze kinderen op de wereld hadden gezet. Aan de kinderen werd niet gevraagd of ze zich andere ouders gewenst hadden…

De film sluit af met de vraag wat er erger is: uiteindelijk te merken dat men eigenlijk toch liever kinderen zou gehad hebben of zich te realiseren dat het een fout was kinderen te krijgen…

Lebensborn

2 gedachten over “Anti-Lebensborn

  1. In aansluiting met de gendergekte in het westen, Poetin heeft nagels met koppen geslagen als hij in zijn toespraak het westen hekelt; Ik ben geen voorstaander van zowel Poetin, Zelensky, Biden, de chinese president en vele andere wereldleiders maar hij is de enige van alle grootmachten die openlijk de gendergekte aanklaagt en opkomt voor het klassieke gezin, vader, moeder en kinderen.
    In vele landen waar het klassieke gezin nog een waarde is zullen velen zich gesterkt voelen; De revolutie komt somtijds van de bronnen waar men het niet van verwacht maar wel door een verweving met de religie en andere maatschappelijke stromingen. Dit moet ons hoop geven dat één maal de slinger terug in de goede richting zal slaan.

Reacties zijn gesloten.