‘Amok’

Gisteravond bleek dat een schietpartij in München voor opschudding zorgde.  ‘Amok’.  Het woord ‘terroristische aanslag’ werd angstvallig vermeden in de media.  Integendeel.  Er werd meermaals – op meerdere zenders – gesuggereerd dat het wel eens om een laffe slachtpartij uit rechts-radicale hoek zou kunnen gaan.  Een soort verjaardagsherdenking van Anders Breiviks aanvallen in Noorwegen.      Of hoe men zelfs bij een islamitische terreurdaad nog probeert de haat tegen alles wat rechts of nationalistisch is te voeden.

Intussen is gebleken dat het om de zoveelste ‘verwarde’ eenzaat ging, een ‘jongere’ van Iraanse afkomst.  In Duitsland geboren.  En nog steeds is het woord ‘terrorisme’ verboden, evenals ‘islam’. Vermoedelijk zullen alle moslim terreurdaden nu geboekt worden onder ‘amok’.

Naar verluidt tast men over zijn motief in het duister.

 

10 gedachten over “‘Amok’

  1. Negen doden 21 gekwetsten waaronder drie in levensgevaar . Natuurlijk werd het woordje terroristische aanslag vermeden . Valse profeten die haat zaaien en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten moeten ten alle tijden in het verdomde hoekje geduwd . Een JoNgErE Iranier weliswaar in Duitsland geboren maar vermoedelijk een prachtige moslim opvoeding gekregen , dat verwarring in zijn vermoedelijke lage IQ herseninhoud zaaide . De grenzen tussen goed en kwaad , tussen lafaard en held van Allah is blijkbaar door de extreme Islam zeer vaag geworden . Door het ontkennen van de feiten en het doorschuiven naar de valse profeten hopen de Gutmensch politiekers de wroeging weg te werken , zolang het nog mogelijk is. Intussen komen ze nog steeds Europa “bezetten” .

  2. En hij zou “Scheiss Ausländer” geroepen hebben en ‘ich bin Deutscher’, daarom schoot hij autochtonen neer.

    • Zou Merkel tegen de autochtone bevolking nu gaan zeggen: du schaffst das auch?

  3. Men moet mij eens vertellen waar een “verwarde eenzaat” op minimum van tijd de nodige wapens vindt en, wat nog veel moeilijker is, de nodige munitie en laders.

  4. @ Beste Wes Hardin,
    U slaat de nagel op de kop… het zijn steeds argeloze, onschuldige burgers die de kogels moeten opvangen, nimmer VIPs of “grotekoppen”. Grrrr.–> want aldus is het niet de moeite waard om de maatregelen te verstrengen. 🙁

  5. Deze morgen nog op Nostalgie (aanhangsel 0000) gehoord “het motief van de dader is nog onbekend”. De “media” blijven ons dergelijke bullshit (sorry voor de Engelse uitspraak) door de strot rammen. Het motief is vrij duidelijk dunkt mij. De westerse ongelovige honden afmaken in naam van de islam.

Reacties zijn gesloten.