3 gedachten over “Als ze aan de oproep tegemoet komen…

 1. Vandaag 14.09.2015 in Het Nieuwsblad op pagina 4 rechts onderaan een uitspraak van Annemie Vansichen , vakbondsvoorzitter van Sypol bij de Staatsveiligheid .
  Ik citeer Annemie :
  “Want wat nu gebeurt, is niet toevallig. Deze exodus is georganiseerd of georkestreerd. Door mensen die onze maatschappij willen destabiliseren. En helaas kunnen we niet anders dan zeggen dat de veiligheid in ons land door deze situatie niet verbeterd is”(=einde citaat).
  Het citaat illustreert dan ook dat men bij de “top” dan ook duidelijk weet wat er hier momenteel gebeurt en wat en wie er achter schuil gaat.
  Het sluit ook aan bij mijn analyses. En Annemie(ke) mag gerust mijn reacties blijven gebruiken. Ik vraag geen auteursrechten!!
  Wat is dan het probleem om op te treden?? Wat doet Jan Hesp als verantwoordelijke minister van binnenlandse zaken??
  Wanneer gaat men ook in Vlaamse en rechtse middens eindelijk de verraders en hun zetbazen met naam en toenaam ontmaskeren, en de verborgen agenda’s op tafel gooien. Men heeft immers met de uitspraak van Annemie een aanknooppunt.
  Het zijn immers de verraders en hun zetbazen, en zij alleen, die verantwoordelijk zijn voor deze invasies. Het “kwaad” moet dan ook bij de wortel aangepakt worden.

 2. Natuurlijk zijn het allemaal verwarde eenzaten maar, waarde redactie, u vergeet ‘n belangrijk punt: hun acties hebben helemaal niets maar dan ook niets met de islam te maken!

 3. En natuurlijk moet hun herprogrammering ons zoveel mogelijk kosten en het omkaderende oikophobische pamperbeleid zoveel mogelijk opbrengen.

Reacties zijn gesloten.