Als je aan de staat geen geld kost, ben je een landverrader…

Afbeeldingsresultaat voor the one dollar president

… want het schept een precedent voor volgende vermogende presidentskandiaten die dan quasi moreel-verplicht ook afstand moeten doen van een presidentenvergoeding.

Donald Trump, de volgende president van de VSA, wil niet betaald worden voor de uitoefening van het ambt waarvoor hij gekozen werd.  Hij moet echter ‘iets’ aannemen en daarom was hij bereid een symbolische dollar te aanvaarden.

Blijkt dat hij daarvoor zou kunnen afgezet worden, want dit is volgens de democratische wil van de bevolking ‘tegen de grondwet’.

Veel gekker moet het niet worden.

Why Donald Trump Needs to Take a Salary

 

1 gedachte op “Als je aan de staat geen geld kost, ben je een landverrader…

  1. Ik heb er nog niet veel gezien van al die linkse en rechtse volksvertegenwoordigers die hun loon weigeren, hetgeen ik wel heb gezien dat de heel grote meerderheid een loon opslag vroegen en kregen.Ik ben 18 jaar gemeenteraadslid geweest in Blankenberge en 12 jaar als enig persoon. Gedurende die periode stortte de Gemeente mijn loon op de rekening van het Vlaams Belang, de laatste 6 jaren waren we met drie, ik vroeg of ze bereid waren dat ook te doen, maar dat wilden ze liever niet, ze vonden al veel dat ze 10% moesten afstaan. Dus volgde ik de meerderheid.

Reacties zijn gesloten.