5 gedachten over “Als het verkiezingsresultaat ongewenst is…

 1. Waarom hebben ze niet eerder de grondwet veranderd , een wet die de weldenkende mensch volledig uitsluit , die durft protesteren, die het gevaar onder ogen ziet Zoals in hunne glortietijd toen de nazi’s iedereen opsloot in kampen die niet heil Merkel wilde scanderen . Op die manier krijg je inderdaad een staat van Gutmenschen , allemaal brave zielen , angsthazen , meelopers en karakterloze weekdieren …Gelukkig zover zijn we nog niet . Ik wens die Duitse racistische crapuleuze rechtse partij alle geluk toe ,die mogelijk kan verhinderen dat wij binnen afzienbare tijd worden verplicht een baard te laten groeien en een bidmatje moeten kopen

 2. We weten wat het Vlaams Blok is overkomen, we zien wat Wilders is overkomen met zijn minder,minder,minder. Nu gaat men in Duitsland ook den truc van de foor toepassen. Indien men rechtse partijen wettelijk niet aan banden kan leggen, is er nog altijd de mogelijkheid om “onregelmatigheden” in te lassen tijdens verkiezingen. De Oostenrijkers kunnen daar over mee spreken. De “politiek correcte” partijen zitten zo danig met de daver op het lijf (en terecht) dat alle middelen goed zijn (onterecht) om rechts uit te sluiten.

 3. De Duitse regimepartijen moeten toch wel “met een struisvogelei” zitten vermits zij ook reeds een “Cordon Sanitaire” overwegen rond de AfD…
  Wààr is de tijd naartoe van EIN VOLK, EIN REICH, ein FÜhrer

  (het hoeft daarom persé niet “den dolf’ te zijn)

 4. Op alle data moet je letten. Zo niet wordt je voor provocateur uitgescholden. Het overkwam de AfD in Magdeburg op 9 november. Ze hadden er op moeten letten dat 78 jaar vroeger op die datum pogroms werden gehouden. Hadden ze dus niet gedaan. Ze hielden een Demo. Bovendien hadden zich daar dan nog mensen vanuit de Identitären Bewegung bij aangesloten. Die het aandurfden parolen te roepen zoals: Europa – Jeugd en Reconquista. De Gutmenschen werden er tevens op attent gemaakt dat de Verfassungsschutz -dat zijn mensen die de Duitse grondwet beschermen – hen in het oog houdt. Die IB zou openlijk tot werkzame, criminele acties overgaan. Waarom ze dan nog niet achter de tralies zitten in een zo gevoelig land als de BRD, is mij een raadsel.
  Maar om over de IB te zwijgen en terug te komen op de AfD: Beatrix von Storch waagde het om op de bühne te verklaren dat de kiezers in Amerika het establishment verworpen hebben. Grove provocatie. Bovendien vroeg Oliver Kirchner, eveneens op de bühne, aan Trump om de sancties tegen Rusland op te heffen. En dan die Andre Poggenburg. Die vroeg om het samengaan van alle ‘patriotische’ krachten. Tot slot kwam dan nog Melanie Halle twee (2) liederen zingen. Haar AfD-Song en nog een ander.
  Als je Melanie Halle – AfD Song oproept op Google kan je haar dit lied zien en horen zingen.
  Ik moet de gevoelige kijker wel verwittigen dat ze geen tattoo’s heeft, geen piercings draagt, zich niet verkleedde als transgender, maar provoceert door er uit te zien als een vrouw.

Reacties zijn gesloten.