Als de rechtstreekse weg geblokkeerd is…

Afbeeldingsresultaat voor omleiding logo… dan moet je via een omleiding op je bestemming geraken

Sancties tegen Rusland, ons opgedrongen door de VSA, schieten aan het doel voorbij.  De export van EU-lidstaten werd de grootste verliezer.  En dan moet je vindingrijk zijn.

Zwitserland marcheerde niet mee:

2 gedachten over “Als de rechtstreekse weg geblokkeerd is…

  1. Geachte redactie,
    Reeds van op de eerste dag van het bekendmaken van de sancties tegen Rusland heb ik hier en op gelijkgezinde blogs reeds geschreven: dat enkel de ondernemers in de EU getroffen zouden worden. De handel die die ondernemers zijn kwijt geraakt zullen ze amper nog goed kunnen maken. Dit met “dank” aan de vet betaalde regerende “politiek correcte” EU klojo’s.

  2. Tegenwoordig krijg ik facebook berichten waarin vermeldt wordt dat de betrokkenen met een heel mooie gedachte uit hun bed stapten en hun dag daaraan wilden wijden. En na zoveel moois lees ik hier zulke af te keuren intenties. ‘t Komt zeker van politici?
    Och, ‘t zal goedschiks, kwaadschiks ook wel voorbij gaan, net zoals de zure regen uit de jaren tachtig. Geen kat spreekt daar nog over. Hij werd vervangen door het fijn stof. Trouwens zo’ n zure regen zou moeilijk geweest zijn voor het instellen van een lage emissie zone.

Reacties zijn gesloten.