Als de nood het hoogst is…

… is het Turks nabij

Open-VLD gaat op stemmenjacht bij de burgers-met-Turkse-migratie-achtergrond met een campagnevideo in de taal van het Kalifaat:

Marokkanen en Franstaligen moeten zich niet benadeeld voelen, want er wordt gewerkt aan een Arabische en Franse versie.

 

 

4 gedachten over “Als de nood het hoogst is…

 1. Verkiezings foldertjes in het Arabisch ?? in het Turks ?? in het Frans??
  Dat is het grootste bewijs dat die knappe correcten hun migratieplan totaal een grooote mislukking is . Ik begin hoe langer hoe meer te knarsetanden , over “””hoe is dat nu mogelijk””” als dat zo verder gaat , ben ik verplicht harde maatregelen te nemen tegen die hoop paljassen . Ik overweegde een hongerstaking maar dat vindt mijn vrouw een uitstekend idee om wat kilo’s kwijt te geraken . Dan maar…. “ik weiger nog verder mijn pensioen te ontvangen, uit protest !! Allee ge moet dat nu ook , niet al te letterlijk opvatten . Het is gewoon een uiting van machteloosheid . Ik zou graag die stok achter de deur “letterlijk” willen gebruiken

 2. Turks en Arabisch worden de gemeenschappelijke talen in Europa. Waar het Engels en zeker het Frans nooit in gelukt zijn, gaat het de moslims spelenderwijs lukken.

 3. vers van de pers ……en toch zijn er velen die protesteren tegen , minder minder , minder …Moslimkrapuul of gloednieuwe Belgen kloppen Vlaming in elkaar omdat die een “kruisje” droeg

  De 59-jarige diaken Leo dacht in het anders zo rustige Essen een terrasje gaan te doen, maar dat was buiten twee personen van het type ‘nieuwe Belg’ gerekend.

  De diaken zat afgelopen zondag op het terras van het dorpscafé ‘t Gildenhuys in het landelijke Essen. Twee moslims, die ook op het terras zaten, hadden het kruisje op zijn kleding gezien en begonnen Leo uit te maken voor het vuil van de straat.

  De uitbater van de zaak was hier niet mee gediend: “Ik heb hen gevraagd mijn zaak te verlaten”, zo vertelt de man in Het Nieuwsblad. Dat was niet naar de zin van de twee dienaars van allah: ze klopten de man in elkaar. Ook de vrouw van de uitbater, zijn schoonbroer en de diaken deelden in de klappen.

  De daders werden opgepakt en zouden volgens een andere bron ‘geen onbekenden’ voor de politie zijn. (SL)

  (Clint 06/05/2014)

  Denk eraan op 25 mei !!!!!!!

 4. Ik vraag me af als de kopvod van een moslima wordt afgerukt ? Ik veronderstel …ge krijgt een roedel Mohametten op uwe nek . De ene fatwa na de andere wordt uitgesproken . De politie komt eraan , maar eerder om je te beschermen tegen een lynchpartij .Al de gazetten staan vol die dat racistisch , onverdraagzaam “schandaal” . Youssef Le Blanc is in alle staten . De regering uit zijn afschuw en biedt zijn excuses aan . Maar een kruisje afrukken ! och ja ….en dan ?

Reacties zijn gesloten.