10 gedachten over “‘Alpenparlement-tv’

 1. Klare en duidelijke taal van Dr. Ulrich Schlüer, hij weet van wanten wat de EU betreft!

 2. Wat kunnen de Zwitsers dat toch mooi uitdrukken, wij zeggen ”die EU troep kan de pot op””, eigenlijk feitelijk zouden die EU misdadigers voor een volkstribunaal moeten gesleept worden want die EU misdadigers brengen enkel schade voor de werkende en gewerkt hebbende burgers maar brengen alle luxe naar de parasieten en geïmporteerde barbaren die daarbij dromen van ”totale onderwerping”.
  Als er iets is waar de Vlamingen/Europeanen nooit toe zullen overgaan is dat ”onderwerping” want al die fabeltjesklaplopers kunnen letterlijk en figuurlijk de pot op.
  De grenzen moeten toe, bewaakt en gecontroleerd worden en niemand mag erdoor die geen toegevoegde waarde kan leveren w.w.z. geen enkele islamiet en geen enkele parasiet.

   • Waarde redactie,
    reeds jàààààrenlang vraag ik aan de toetsenbordkrijgers, die het zo mooi kunnen verwoorden wat er zou moeten gebeuren, HOE dit in de praktijk uitgevoerd moet worden…
    Het antwoord? Oorverdovende stilte!
    En na enige tijd komen er weer de zelfde stoere volzinnen met woorden waar de gensters er zo van af springen.
    Tja …

    • We weten het, Ropie, we weten het. Een volk zal nooit vergaan… wie niet dapper is… Hoog waait de vlag… Het vendel moet marcheren… We zijn bereid… maar ze moeten wel uit hun luie zetel willen komen! En vooral in het kieshokje heel even 1 minuutje politieke moed tonen!

   • Jan Jambon. Hij marcheert al volop in Brussel. Niet tegen islamisering maar voor vrede.

    • Inderdaad. Net gezien en gehoord. Islam is vrede. Wie iets anders durft te bewegen ‘dwaalt’. Zegt Jambon. Dus ‘t zal wel waar zijn, zeker?

 3. Redactie en reageerders, rustig de lijnen uitzetten want met brute kracht bereikt men niets, integendeel zelfs, dan kweekt men weerstand.
  Als ik zo Tom van Grieken en zijn huidige crew volg dan moet ik vaststellen dat ze goed bezig zijn door gewoon de puntjes op de i te zetten wat bij de overgrote meerderheid onder de bevolking leeft m.i. halen ze de 15% bij de eerstvolgende verkiezingen want n-va gaat klappen krijgen door hun jassendraaierijen iets wat littekens achterlaat.
  Er denken nog teveel mensen dat het blijft stromen, fout, alle kassen zijn leeg en het roept een enorme weerstand op bij de burgers dat men hier die massa vreemdelingen blijft knuffelen en voorzien van alle luxe en weelde en dat door de eigen bevolking te beroven, daarbij maken de ambetantenaren veel te veel lawaai, die vergeten dat ze ‘ten dienste’ staan van de bevolking, zei leven met het idee dat zei wel bepalen wat wij moeten doen en hoe wij moeten denken. FOUT.
  Werknemers in de publieke en de privesector alsook de zelfstandigen moeten allemaal op een en dezelfde wijze behandeld worden op gebied van werkvoorwaarden, salarissen en vooral op gebied van pensioenen w.w.z. dat de privesector en de zelfstandigen hun pensioen moeten zien stijgen gelijk aan de publieke sector, dat kan als Vlaanderen stopt met die gigantische roofbouw onmiddellijk stop zet, we spreken hier over 20 miljard euro jaarlijks, wij moeten geen franskiljons ondersteunen, geen coburgers, geen provincieclubjes, geen overbodige regeringen en parlementen en zeker geen massa vreemdelingen.
  Het kan, het moet en het zal veranderen, zeker weten, er kunnen meer mensen bewust gemaakt worden via het internet van de gevaren die op ons afkomen door het wanbeleid dan op straat kabaal te maken want bij alle straatprotesten sluipt er tuig tussen dat belust is op vernielingen en geweld.
  Goed met mensen praten en ze feiten voorleggen van wanbeleid geeft resultaten.
  Privileges moeten weg, profitariaat moet weg en niemand is onschendbaar en dat zullen we bereiken, zeker weten.
  Leve de onafhankelijke ‘seculiere’ democratische republiek Vlaanderen.
  M.i. is die dichterbij dan velen denken…

  • We duimen, Jean. En we zullen voor alle zekerheid ook nog een kaarske doen branden.

   • Het kaarske dat Jullie willen doen branden, geachte Redactie, moet dan wél “ter ere” zijn van de heilige Rita… dàt is vanouds de heilige van de… hopeloze gevallen

Reacties zijn gesloten.