A(llochtonen)TV

Op de ATV webstek: Wakker op Zondag 11 september

ATV, de Antwerpse televisiezender, goed voor uw dagelijkse dosis rood-groen optimisme en sympathieke pleitbezorger voor de “A” met heel de verrijkende stralenkrans.  Ooit de persoonlijke tv-zender van Patje Onderlijfje.  Nu een zender die geen geheim maakt van haar “empathie” voor de nieuwe Antwerpenaar, die de stad een exotisch tintje geeft.  Antwerpen-wereldstad.

We hebben enkele dagen geleden aangekondigd dat Tom Van Grieken mocht aanschuiven in een debat over statiegeld op blikjes en petflessen.  Niets wereldschokkends.  Als een VBer uitgenodigd wordt dan heeft dat slechts als reden dat ze een pispaal of een boksbal nodig hebben.

Wakker op Zondag.  Hun webbeheerder was blijkbaar niet goed wakker, want volgens hem liep het programma, gisteren, zondag 13 september, op 11 september.   We willen daar geen zaag over spannen: hier kunt u de uitzending bekijken.

Een handleiding: de eerste minuut slaat u over, tot 10’35” mag knikkebollende Kathleen Van Brempt  haar rode visie op ‘t Stad en de omliggende parking geven, Karl Drabbe mag dan zijn gedacht zeggen over Kathleens meerwaarde voor ‘t Stad en over de Oosterweelverbinding, tenzij u geïnteresseerd bent in de kookrage en de bankrekening van het echtpaar Jambers wil spijzen, kan u vanaf 16’  3 minuten doorschuiven naar wat de Open Monumentendag te bieden had, om bij 27″ bij het aangekondigde debat te komen.  Tom heeft in elk geval bijgeleerd: hij laat zich niet het woord ontnemen.  Niet door Heylen, niet door Bieke: “Voor een immigratiedebat worden we niet uitgenodigd, ik wil hier tenminste mijn zin kunnen afmaken.”

FVE

 

4 gedachten over “A(llochtonen)TV

  1. De amerikaanse oplossing: blikjes uit waardevol aluminium maken, en dopgeld beperken tot 1 jaar: de blikjes worden dan een gegeerd goed.

  2. Geachte redactie,
    Wakker op zondag, de zeverende dag, ik kijk er al lang niet meer naar. Zelfs al ik weet dat Annemans, Dewinter, Van Grieken of andere Vlaams Belangers aanwezig zullen zijn. Ik was vroeger altijd blij dat er een Vlaams Blokker/ Belanger iets mocht komen zeggen. Maar ik heb geleerd bang te zijn voor de rode adder die altijd wel verborgen zit onder het VRT, ATV of VTM gras. Als onze vertegenwoordigers aan het woord zijn worden ze constant onderbroken door andere “zelfbenoemde democraten” debaters, en de mod(d)erator/trice laat rustig begaan. Zelfs de mod(d)erator/trice maakt zich aan het onderbreken schuldig. Wat ik moet weten verneem ik van de filmpjes die door u en gelijkgezinde blogs geplaatst worden, en daar kunnen onze vertegenwoordigers ongestoord hun woord plaatsen. Indien al wie zich ergert aan de zeverende dag en wakker op zondag niet meer kijkt, dan kunnen ze afdruipen en hun rode propaganda steken daar waar het zonlicht nooit schijnt.

  3. Ik heb naar Tom Van Grieken ‘avonds geluisterd en gekeken, na eerst het voorgaande weggespoeld te hebben mag ik zeggen dat onze Tom zich niet zomaar het woord liet afnemen. Ze zullen er nog niet mee gedaan hebben in volgende debatten. Mijne hoed af, in ‘tfransoos chapeau.

  4. Mijnheerke Heylen maakt zich hier ongelooflijk belachelijk, Athene is volgens hem een propere stad ! Ik denk dat hij nog nooit verder is geweest dan Scherpenheuvel, beweren dat zwerfvuil niets te maken heeft met cultuur is ook heel kort door de bocht. Ik heb al een stukje van de wereld gezien, zowel Afrika, Azië en Latijns Amerika, afvalbeheer en sorteren kennen ze daar niet,laat staat milieubescherming, waar zouden onze cultuurverrijkers het dan wel geleerd hebben. Een uitdaging voor een nieuwe inburgeringscursus .
    Nog zo een billenkletser van stand-upcomedian Heylen, er dreigt volgens hem een burgeroorlog in Libanon door het afval op straat. De VN moet geen blauwhelmen sturen maar vuilnismannen met blauwe vuilniswagens.

Reacties zijn gesloten.