Alle culturen zijn gelijkwaardig…

… en als ze naar hier komen worden ze zelfs ‘verrijkend’ genoemd!

Eric Aniva is ongeveer 40 jaar, HIV-positief en wordt betaald om seks te hebben met meisjes, soms zo jong als 12. Zijn job als ‘hyena’ is om vrouwen en meisjes naar een Malawese traditie ‘seksueel te reinigen’.

Ze worden “hyena’s” genoemd, de mannen die meisjes (soms zelfs zo jong als 12) seksueel moeten ‘reinigen’ zodra ze de puberteit bereiken. De ‘ongeveer 40’-jarige Eric Aniva is een van die hyena’s en sliep naar eigen zeggen al met 104 meisjes. Hij is ook HIV-positief en gebruikt geen condoom. Zijn ‘seksuele reiniging’ werkt de verspreiding van AIDS dus in de hand.  Lees verder…

Zo bestaat er in het Prachtland Malawi ook de ‘weduwen reiniging’:

Hoe zouden ze daar verkrachting van kinderen en vrouwen noemen?

FT

 

4 gedachten over “Alle culturen zijn gelijkwaardig…

 1. Prachtige neger , prachtige kultuur . Ik heb na het lezen en het zien van dat Joetuubeke onmiddellijk , als militant lid , laten inschrijven bij de Ku Klux Clan om hulp te bieden , om die stoute verwarde kulturele zwarte broeder op te knopen aan de hoogste boom . Dat is ook kultuur , het uit de weg ruimen van aardse vuilnis

  • Beste Rene,
   Of lid worden van de KKK een goed idee is weet ik niet. Filip Dewinter noemde de KKK ooit “een carnavaleske club met hoge amusementswaarde”.

 2. Het probleem van Afrika is terug te brengen tot “la bite des hommes…”
  http://www.afrik.com/article10831.html
  met citaat :
  “La bite des noirs est responsable de la famine en Afrique »
  vendredi 8 décembre 2006 / par Habibou Bangré
  Vive polémique autour de la phrase que l’animateur français Pascal Sevran a écrite dans son dernier livre. Une phrase écrite par Pascal Sevran dans son dernier ouvrage, Le privilège des Jonquilles, paru en janvier dernier, défraye la chronique en France. L’animateur de télévision français a en effet écrit que « la bite des noirs est responsable de la famine en Afrique ». Il a maintenu ses propos dans une interview accordée à un journal régional, poussant le parti socialiste et des associations à demander le renvoi de l’écrivain de la chaîne France 2. Le Collectif Dom a même engagé des poursuites.”(=einde citaat).
  Kenners die er iets van af weten, kunnen dit alleen maar bevestigen.
  Wat de KKK betreft :
  Het is een door de Amerikaanse vrijmetselarij opgerichte organisatie.
  Of een gecontroleerde oppositie, die een subversieve rol speelde waarvan de loge dankbaar misbruik maakte!!
  Filip zou moeten beter weten als het op infiltratie en manipulatie aankomt!!!.

Reacties zijn gesloten.