Allasane S heeft CURIA niet nodig

Allasane S heeft als profiel niet dat wat Merkel een “vakkracht” noemde. Allasane S leeft sinds 24 jaar in Duitsland, waarvan hij de helft in de gevangenis doorbracht.

Allasane S is intussen 50 jaar jong, heeft sinds zijn 25ste ons buurland onveilig gemaakt, werd 7 maal door een rechtbank veroordeeld en verblijft ook nu nog in een Hamburger gevangenis wegens drugshandel, bedrog en slagen & verwondingen. Nog één jaar moet hij daarvoor zitten.

Waarom Allasane S niet uit Duitsland gezet wordt? Sinds november 1998 wordt dit weliswaar geprobeerd, maar… het is naar verluidt onmogelijk omdat hij “vergeten” is in welk land hij geboren werd. Ergens in Afrika, vermoedelijk, gezien zijn gepigmenteerd uiterlijk. Recent nog werd hij naar München gebracht om aan een Senegalese delegatie voorgesteld te worden in de hoop dat hij door de mand zou vallen. Noppes. Allasane S is niet voor één gat te vangen, zelfs niet voor twee. De kennismaking met een afvaardiging uit Burkina Faso verliep ook niet zoals gewenst: hij spuwde hen gewoon in het gezicht. Beide landen komen in aanmerking als zijn thuisland.

De zwarte parel kost de Duitse belastingbetaler aan gevangenisverblijf al ca. 772.400 euro.

Serien-Straftäter kann 24 Jahre nicht abgeschoben werden (oe24.at)

Abschiebung seit 8.760 Tagen verhindert: “Ich nix wissen, woher ich kommen…!”