Afspraak met Gerolf Annemans in… De Afspraak

Gerolf Annemans vanavond in De AfspraakGerolf Annemans vanavond in De Afspraak
Naar aanleiding van de klinkende verkiezingsoverwinning van het Front National is Gerolf Annemans vanavond te gast in De Afspraak.

Traditioneel politiek Frankrijk davert op zijn grondvesten na de klinkende overwinning van Marine Le Pen en haar Front National. Met scores tot boven de 40 procent steekt het Front National met kop en schouders boven de andere partijen.

Dat het succesverhaal van Marine Le Pen aanslaat, mag niet verwonderen. Als geen ander appelleert ze aan datgene wat steeds meer Fransen denken. Zowel inzake immigratie, islamisering, werkloosheid als de ondemocratische werking van de EU brengt Le Pen een helder en consistent verhaal waarbij de wil van het Franse volk centraal staat en hen ook duidelijk vooraan plaatst.

Europa van Naties en Vrijheid
Zoekend naar het succesrecept van Marine Le Pen nodigt het actuaprogramma ‘De Afspraak’ vanavond Gerolf Annemans uit in de studio. Het Vlaams Belang-Europarlementslid voert al ruim een jaar dezelfde strijd aan de zijde van Le Pen in de gezamenlijke fractie ‘Europa van Naties en Vrijheid’.
De Afspraak, maandag 7 december, 20.30u op Canvas