4 gedachten over “AfD haalt bijkomende zetel na hertelling stemmen

  1. Toen het stemmen in dit land nog op de ouderwetse manier met een rood potlood diende te gebeuren ben ik jarenlang bij iedere verkiezing voorzitter geweest van een telbureau (stemopnemingsbureau in het jargon). Om het een beetje te laten vooruitgaan liet ik de getuigen van de partijen meewerken. Ik had echter wel de goede gewoonte de ongeldige en de blanco’s zelf te tellen. De ongeldige omdat er af en toe wel eens een humoristische tussen zat en de blanco’s om er de geldige stemmen nog uit te halen. 90 procent van de geldige stemmen die ik er toen uithaalde kon ik bij de stapel van het Vlaams Blok leggen. Tot spijt van de partijslaven die zo hun best hadden gedaan om de democratie te muilkorven.

  2. Opnieuw en opnieuw tellen , beste Wirtschaftswunders , het is mijn overtuiging dat bij iedere telling AfD groter wordt

  3. Beste redactie,
    het lijkt me of iedere lezer het volmondig eens is met uw artikeltjes en haar reacties die wij enkel onder ogen krijgen als ze uw moderatie-zege krijgt. Komt er dan nooit kritiek van leesgenoten aan wie hun goedheid ende menschelijke hoogstaande waarden , wij een punt kunnen zuigen !

Reacties zijn gesloten.