Adolf is niet dood

Hij rijdt rondjes op de mallemolen van de nazi-paranoïa.

hh88

Kerstkermis in Eimsbüttel (Hamburg).  Een draaimolen met autootjes, een motorfiets en een brandweerwagen met deze nummerplaat.  Sinds jàren hangt dat nepkenteken erop zonder dat er ooit iemand aanstoot aannam. HH is tenslotte op elke Hamburger nummerplaat te vinden.  HH voor Hansestadt Hamburg.  Maar… wat elke door de erfzonde belaste Duitser sinds de geboorte weet: HH staat ook voor de Hitlergroet “Heil Hitler”  De motorfiets heeft als kenteken 88, een zelfde boodschap.  H is de achtste letter in het alfabet.  Twee maal 8 betekent… juist.

Een wakkere burger heeft dit schandaal opgemerkt, gefotografeerd en gemeld.  De draaimolenbaas heeft sito presto de nummerplaat verwijderd.  Niet goed genoeg, volgens de Linke partij.  Die bracht het wereldschokkend probleem op de districtsraad met de verbonden vraag welke conclusies de raad voor de toekomst hieruit trekt.  Want: het is bijzonder schokkend, uitdagend, opruiend dat de draaimolen-met-nazi-symbolen op de Fanny  Mendelssohn – Platz staat, een herinnering aan de wereldberoemde joodse muzikante.  En neen, voor het geval u zich dit afvraagt, ze stierf niet in een concentratiekamp.

De draaimolenbaas Hans-Heinrich Dieckmann viel bij heel de heisa uit de lucht.  De draaimolen werd gebouwd in 1957.  Bijna 60 jaar draaide de brandweerwagen rondjes op kermissen overal in het land.  Hij wist zelfs niet dat de genoemde letters-cijfers een tweede bruine betekenis hadden.

Al die jaren zaten dus zich van geen kwaad bewuste kindjes op een nazi-campagne- wagen.  Hij verwijderde het kenteken onmiddellijk.  De bromfiets met kenteken 88 daarentegen was nieuw, recent uit China geleverd met de 88.  Zo ver gaat de nazi-invloed.  De cijfers werden ijlings overschilderd.

Voor de Linke is dit onvoldoende: de concessie van de draaimolenbaas moet ingetrokken worden en hij moet zich uitgebreid verontschuldigen aan alle joden, aan alle linkse mensen, aan alle kinderen, aan alle ouders, aan alle ‘vluchtelingen’, aan alle waanzinnigen.

Abendblatt

Politiek-correcte waanzin

 

 

3 gedachten over “Adolf is niet dood

  1. Dit is weer een staaltje van regelrechte linkse broodroof, in dienst van de “politieke correctheid”.

  2. Ik stel ook voor dat alle proefwerken op de lagere school onverwijld nagevlooid worden op dit foute getal. Wanneer het examengetal 88 voorkomt of de uitkomst van een rekensom, vermenigvuldiging, deling enz. 88 is, wordt deze toets alsnog als fout beoordeeld. Een bolleboos die ooit 88% als eindcijfer behaalde, wordt zijn getuigschrift met terugwerkende kracht afgenomen. Sluit aan bij de actiegroep “Neen aan het cijfer 88 !”

Reacties zijn gesloten.