Elke sleurt ‘zelfbeschikkingsrecht’ voor de regenboogmens in de belgische wetgeving

Bij het nieuws dat men quasi vanaf de plechtige communie kan ingaan op een onstuitbare drang naar een gender-hocus pocus, werden we even stil.  Een kind van 12 mag zijn naam veranderen, een tiener van 16 kan zijn geslacht in de geboorteakte laten wijzigen en vanaf 18 kan de aanvoel-gender officieel bevestigd worden door de overheid.  Bv. een tengere ballerina verpakt als bodybuilder.

We zien uit naar: de samenstelling van de kieslijsten, de m/v aanwezigheden in besturen en raden, de deelnemers aan sportwedstrijden (de Russen gaan in de toekomst vrijuit), invulformulieren, geboortekaartjes met een aangepaste tekst “Hoera, is het een jongen?”,  …

Wir schaffen uns ab.

 

6 gedachten over “Elke sleurt ‘zelfbeschikkingsrecht’ voor de regenboogmens in de belgische wetgeving

 1. Nog even geduld en een oudere volwassene kan zich opnieuw tot kind laten ombouwen … heerlijk vooruitzicht ! Laat onze briljante politici daar voor alle zekerheid maar nu al een wet voor klaarstomen …

 2. Misschien is dit een oplossing om een genderevenwicht te bekomen in de regering enz.

 3. In de toekomst zullen ouders die een kinneke op de wereld zetten met de wens dat het een meisje zou zijn, maar spijtig genoeg een jongen krijgen , door een “groen” wetsvoorstel niet meer hoeven te treuren . Het verwijderen van dat wormvormig aanhangsel en de nodige vrouwelijke hormonen bij het opgroeien …en klaar is kees !

 4. Koen Geens is ook een hevige fan. Wel legt hij nog op dat de persoon in kwestie vooraf met een transgenderorganisatie gaat spreken om zich te informeren. Ze mogen van Koen ook langs de normale weg kinderen krijgen??? Bij een meisje die zich jongen noemt is dat mogelijk, maar een jongen die voortaan als meisje door het leven wil?
  Ze mogen van Geens later ook van gedachten veranderen. Dus vijf jaar jongen, vijf jaar meisje naar believen.
  Elke beweert dat ze met die op stapel staande wetswijziging ook tegemoet komt aan het medisch probleem. Nu nemen jongeren die meisje/jongen willen zijn vanaf hun zestiende puberteitsremmers. Dat zal dus niet meer nodig zijn.
  Wie hen in hun oor gefluisterd heeft dat een dergelijk vergif bestaat, laat Elke ons niet weten. Want een normaal functionerend wezen weet toch uit zichzelf niet dat zoiets bestaat? Mij was het in ieder geval onbekend.

  Voor het overige ben ik van mening dat je niet meer naar het theater moet om een klucht te zien. Elke en Geens voldoen aan de wensen van het publiek.

Reacties zijn gesloten.