6 gedachten over “7de Dag

  1. Zeverende dag komt hier al lang niet meer op de buis, voor Tom zou ik met alle plezier van de wereld en het respect dat ik voor hem heb kijken. Maar helaas mijn echtgenote vindt dat mijn gezondheid voor gaat. Met de 0000 weet je maar nooit welke kant het uit gaat. Met zekerheid kunnen wij al zeggen ” niet die van ons “.

    • Alle begrip voor je echtgenote. Mocht je heimelijk toch willen kijken, dan kan je dit morgen via de webstek van de nullenzender inhalen. Niet dat we je op het slechte pad willen brengen…

  2. De bedoeling zal wel zijn om Tom belachelijk te maken maar ja dat zijn we al lang gewoon van de 0000 zender

  3. Het werd pijnlijk duidelijk dat Tom nog heel wat te leren heeft, hoe kan het anders voor zo’n jonge knaap, en veel steun kan gebruiken.
    Zoals we gewoon zijn werd de VB vertegenwoordiger bewust over het hoofd gezien. Dus Tom, de volgende keer op tafel kloppen en zeggen : IK zit hier ook nog en de rode en groene rakker het woord afpakken. Ze gingen tenslotte met jouw spreektijd lopen.

    • Ja, inderdaad. Wij zijn altijd veel te braaf. De enigste die dat niet toelaat is FDW, maar die zit in het verdomhoekje. Onterecht, naar onze mening.

  4. In dezelfde zevende dag gezien hoe, Ben Weyts, handig het paraplu systeem gebruikte? Tegenover de moslim van de moslim executieve zei hij, in verband met onverdoofd slachten en de slachtvloeren, dat hij, als hij niet ingreep, een proces met Gaia kreeg. En dat wou hij toch vermijden, zeker. Geen woord over onze wetten of een verwijzing naar de landen, waar als de heren op hun manier wilden slachten, ze hun gang konden gaan.

Reacties zijn gesloten.