Eigen volk eerst, ook in Frankrijk

Profielfoto van Génération IdentitaireDe militanten van Génération Identitaire bezetten op dit eigenste moment een leegstaand ouderlingentehuis dat zal gebruikt worden om er asielzoekers in op te vangen, terwijl er plaatstekort is voor de ouderlingen. “EERST ONZE OUDERLINGEN, DAN PAS ILLEGALE VLUCHTELINGEN!” luidt de duidelijke boodschap.

 

19 gedachten over “Eigen volk eerst, ook in Frankrijk

 1. Toch is er een lichtpuntje in FR: sommige intellectuelen keren zich af van Links.
  Niet zo in B: hier wordt een zekere De Kesel aartsbisschop, een linkse rat, aan zijn eerste uitspraken te horen, en aan zijn afkomst (W-Vl, onze meest linkse provincie, zowel geografisch als politiek) te zien.

  • Vooral niet te veel nadenken als je iets schrijft, Frans…
   De Kesel is van Adegem afkomstig, Adegem is nog steeds Oost-Vlaanderen tenzij het sedert gisteren veranderd is… 😉

  • INDIEN … U goed geluisterd had naar het nieuws, dàn had U wél vernomen dat die Dek ezel eigenlijk afkomstig is van Adegem, beste Frans, en… Adegem ligt, tot nader order, nog steeds in…Oostvlaanderen.

   • Het zeer westvlaams klinkende Adegem, is onvindbaar op Google-maps, maar zou toch een deelgemeente zijn van Maldegem, en dat ligt dichter bij Brugge als bij Gent. Het is de invloedsfeer die telt voor mij, niet een bordje langs de weg. Uit W-Vl is nog maar één goede (conservatieve) politieker gekomen en dat is FDW.

    • In Adegem, beste Frans is er een aanzienlijk-groot kerkhof van Canadese soldaten die hun jong leven gegeven hebben om “vreemden-uit-het-oosten” buiten te bonjouren…
     Degenen die gesneuveld zijn in de “Slag om Walcheren” (om de Scheldemonding moffenvrij te maken liggen er eveneens), maar… de meesten zijn gevallen bij de oversteek van het Leopoldskanaal & de Vaart van Schipdonck (de Blinker & de Stinker) omdat… het Hoofdkwartier er géén rekening mee gehouden had dat die twee parallel liepen (met slechts een smalle dijk ertussen).
     De “Maldegemse kant” was NIET verdedigd zodat er gedacht werd aan een vlotte oversteek; doch de “Knokse kant” des te meer: éénmaal aangeland op de tussendijk, konden de soldaten géén kant meer uit op die smalle strook tussen beide afvoervaarten èn hadden de duitsers maar hun mortiergranatenvoorraad op te gebruiken, veilig vanuit hun schuttersputten.
     Tenslotte geraakten de “Canadiens” toch over die laatste vaart… de moffen waren door hun voorraad granaten. {op ‘t einde van Oct. 44, en zo kon Knokke bevrijd worden in de nacht van 31 Okt. op 1 November (Heist op 2, èn de oostlijke helft van Zeebrugge,—> als toén het laatste bevrijdde plaats van belgië op 3 Nov}
     Het tegenoffensief in de Ardennen kwam maar weken làter en werd een stuk van het land opnieuw bezet.
     Overigens, DIT weekeinde wordt die ganse veroveringaanval herdacht met de “Canadezenmars” vanaf Hoofdplaat (nl.) tot in Knokke. (steeds één week nà Allerheiligen omdat een overwinningherdenking eigenlijk niet past bij een dodenherdenking van familieleden).
     Een “weetje-bij” over Adegem beste Frans ?

     • Een oorlog lijkt mij vooral te bestaan uit vergissingen vd leiders, als je het eindeloze afslachten ziet om niets te bereiken.

    • Tot hoever loopt die invloedsfeer Frans?
     Of vanaf waar is Oost-Vlaanderen niet meer West-Vlaanderen? 🙂

     • De invloedsfeer van een stad reikt zover als het klokkengeluid hoorbaar is, of, in de nabije toekomst, de roep vd muezzin.

 2. Dat is een groep die durft en handelt voor het volk een groep waar ik veel eerbied voor heb en waar vele Vlaams Belangers een voorbeeld zouden mogen nemen

 3. Linkse relschoppers hoor je niets van in “onze” Media,
  Million Mask March anarchists plan to kidnap senior police officers, strip them naked, cover them in dye and post pictures on social media to ‘demoralise ranks’
  Organisers of the chaotic London protest are plotting to form ‘snatch squads’
  Published a manual telling people to target high-ranking officers, not ‘pawns’
  They plan to strip them, cover them in paint, then photograph and video them
  Images then to be splashed across social media to embarrass and demoralise

  Million Mask March anarchists plan to kidnap senior police officers, strip them naked, cover them in dye and post pictures on social media to ‘demoralise ranks’ (dailymail, Nov 7, 2015)
  http://dailym.ai/1Ql4Ana

 4. Voor Merkel is genoeg nog steeds niet genoeg…

  Merkel will in Afrika für Einwanderung nach Deutschland werben.

  Bundeskanzlerin Angela Merkel setzt ihre Politik der offenen Arme fort: Beim Afrika-Gipfel der EU will sie mit den Staatschefs darüber sprechen, wie man „junge Afrikaner legal in Deutschland aufnehmen“ kann. Außerdem will sie den Staaten Afrikas „neue finanzielle Mittel anbieten“.
  Bron: Deutsche Wirtschafts Nachrichten d.d. 8 november 2015.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/11/08/merkel-will-in-afrika-fuer-einwanderung-nach-deutschland-werben/

  • Niet alleen Merkel is dol op ‘vluchtelingen’: in Sachsen-Anhalt heeft de verantwoordelijke voor onderwijs jonge meisjes moeten waarschuwen om niet met iedere knappe exoot in bed te duiken, officieel wegens ‘soa’s’.

    • Verkrachting is tenslotte maar ‘n fabeltje, nietwaar…
     ‘n Loze bewering waarvan er geen bewijzen of getuigen zijn.

     • Het wordt vaak pas een verkrachting na 1 of 2 maanden, als ze vaststellen dat ze zwanger zijn, en het thuis niet kunnen uitleggen.

     • “Uitleggen”: de test bewijst wel dat de echtgenoot al dan niet de vader is. Tenzij je bedoelt dat het meisje of vrouw geen relatie heeft. Daar hebben we niet aan gedacht.

Reacties zijn gesloten.